Ďakujeme, že ste s nami!

Publikované: Štvrtok, 3 Január, 2019 - 10:59, Ďakujeme, že ste s nami!

Milí priatelia a klienti, drahí fanúšikovia a podporovatelia,

tento magický osmičkový rok sa nám práve skončil. Na svete je množstvo ľudí a firiem, ktoré si retrospektívne spomínajú na svoje úspechy a neúspechy, šťastie a nešťastie, pohodu a nepohodu, príležitosti i premrhané situácie a takisto na splnené i nesplnené ciele, plány, štatistiky a analýzy...

 

My v RE/MAX sa pridáme k tomuto zástupu a takisto budeme spomínať na dobré a zlé a čo nás za týchto dvanásť dlhých mesiacov postretlo. V niečom sa však budeme od ostatných líšiť, a možno ani nie... No predsa by sme sa najviac chceli poďakovať vám, našim klientom, fanúšikom, partnerom a čitateľom, ktorým sme pomohli nájsť nové bývanie, útulný bytík, rodinný dom, pozemok či inú nehnuteľnosť od Bratislavy až po Humenné.

 

Ďakujeme všetkým tým, ktorí sú s nami blízko i ďaleko. Ďakujeme tým, ktorí nás našli na internete, sociálnych sieťach alebo dali na rady svojich priateľov, známych a tých, ktorí nás odporučili, aby ste s nami predali, kúpili či prenajali nehnuteľnosť.

 

Ďakujeme vám, že čítate naše články, ktoré pre vás pripravujeme, aby sme vás zaujali, uviedli do sveta realít, ponúkli vám informácie napísané vašou rečou a takisto aby ste si aj pri takej vážnejšej téme ako sú reality, dokázali oddýchnuť od každodenných starostí.

 

Ďakujeme vám, že ste nás pochválili, napísali referencie a aj za to, že ste trpeli naše drobné prehrešky, ktoré sa neustále snažíme eliminovať. Nikto z nás nie je dokonalý, aj my sme len ľudia, ktorých trápia bežné problémy doma, v rodinách, v medziľudských vzťahoch, v spoločenskom živote, politike či dokonca v dopravných zápchach... Ďakujeme za vašu trpezlivosť a ochotu, podporu a láskavosť, ktorú ste nám počas celého roka prejavovali. Ďakujeme za plodnú komunikáciu na osobných stretnutiach, cez telefón, emaily či prostredníctvom sociálnych sietí.

 

A nakoniec, ďakujeme aj našej konkurencii, našim neprajníkom a aj tým, ktorí nie sú s nami spokojní, pretože aj vďaka nim môžeme byť stále lepší, profesionálnejší a môžeme sa posúvať dopredu.

 

Ďakujeme všetkým!

Ďakujeme, že ste s nami!

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.