Koľko stojí franšíza v RE/MAX?

Publikované: Streda, 12 December, 2018 - 10:06, RE/MAX Slovakia

Zaujíma vás obchod, nehnuteľnosti a práca s ľuďmi?

Chcete pracovať vo vlastnej réžii pod krídlami silného partnera a lídra na trhu s realitami?

Bojíte sa vysokých nákladov, ktoré súvisia s každým podnikaním?

 

Vitajte u nás, v RE/MAX, kde sme si pre vás pripravili skutočne unikátny systém spolupráce prostredníctvom franšízingu. Tento spôsob podnikania zabezpečuje výrazné zníženie nákladov pri zavádzaní a prevádzke nových pobočiek, napríklad pri marketingu a reklame. Navyše s našou franšízou získa franšízista konkurenčnú výhodu a neustálu podporu aj v oblasti informačných technológií a práva.

Páči sa vám predstava takéhoto podnikania, ale stále neviete, koľko stojí franšíza?

Cena licencie je v každom regióne odlišná. Preto je dôležité, aby sa s nami záujemca skontaktoval a my mu na osobnom stretnutí predstavíme výšku ceny za licenciu a ďalšie kroky. Rovnako je veľmi dôležité, aby sme poznali predstavy záujemcu – budúceho franšízistu a poznali vízie a ciele, ktoré chce podnikaním v realitách dosiahnuť.

 

V cene licencie (franšízy) je zahrnuté používanie značky RE/MAX, úvodné školenie, ktoré musí každý budúci franšízista a realitný maklér absolvovať, ďalej mentorovanie, kompletný IT systém, marketingové a právne poradenstvo a ďalšie náležitosti.

 

Licencia, vďaka ktorej si budete môcť otvoriť svoju vlastnú realitnú kanceláriu vo vašom meste, bude vašou vstupenkou do sveta realitného trhu, v ktorom na vás čaká množstvo príležitostí, výziev, úspechov a benefitov. Investíciou do vášho podnikania získate podporu silnej značky, originálne know-how a partnerstvo s ďalšími, vyše 45 franšízistami na celom Slovensku.

 

Aj napriek tomu, že na začiatku budete musieť investovať financie do nákupu licencie a pokryť výdavky na priestory, prevádzku a marketing realitnej kancelárie, nemusíte sa báť o to, či sa vám váš čas a úsilie vrátia. Presvedčte sa sami, že sa vám takýto systém podnikania oplatí a že spolupráca s nami bude pre vás najlepším riešením na splnenie osobných i pracovných snov.

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.