Plusy a opäť plusy s franšízou

Publikované: Utorok, 9 Október, 2018 - 12:53, RE/MAX Slovakia

Už viete čo je franšíza, avšak neviete, aké sú jej výhody?

V skratke by sme mohli povedať, že franšíza je podnikanie, ktoré je založené na opakovaní už overeného úspechu.

 

Franšíza je konkurenčná výhoda, ktorá spočíva v tom, že na začiatku je vždy niekto, kto vám pomôže urobiť prvý krok a nájsť vlastný systém práce. RE/MAX bude „matka“, vy a vaša nová realitná kancelária budete „dcéra“.

Matka – čiže materská spoločnosť vám umožní používať obchodnú značku a čo je najdôležitejšie – know-how.

 

 

RE/MAX svojim franšízistom poskytuje naozaj kvalitnú spoluprácu a dlhodobú podporu. S nami získate nezávislosť a zároveň zázemie od silného medzinárodného partnera, svetového lídra na trhu s nehnuteľnosťami.

 

Výhody franšízy s RE/MAX

 

Medzinárodná realitná sieť RE/MAX vám ponúka podnikanie na kľúč, v ktorom nebudete začínať od nuly! Dôvod je jednoduchý – budete využívať overený a hotový koncept. Podnikať začnete jednoducho, efektívne a pomerne v krátkom čase a pod obchodnou značkou RE/MAX.

 

Budete podnikať pre seba, ale nie sami. Znamená to, že vám podáme pomocnú ruku v podobe zázemia. Vždy sa budete môcť o nás oprieť vďaka poradenstvu, školeniam a takisto vám na začiatku bude kryť chrbát vlastný skúsený mentor.

 

Silný partner a know-how, s ktorým nebudete musieť vymýšľať ďalšie koncepcie ani systémy. Všetko budete mať u nás pod jednou strechou a pod krídlami silného medzinárodného lídra.

 

Získate nielen teoretické vedomosti, ale aj praktické skúsenosti a rady od vašich kolegov. Keď sa to všetko zmieša dokopy, v budúcnosti budete z toho iba ťažiť.

 

S nami sa môžete presadiť aj medzi veľkými hráčmi. Budeme s vami po celý čas a vďaka ochrannému štítu silnej značky vás bude poznať každý.

 

Medzi ďalšie výhody franšízingového podnikania patrí rýchlejšia expanzia a pohodlnejší vstup na nový trh. Franšíza vám zaistí stabilný a rýchlejší rast. Vďaka širokej sieti realitných kancelárií budú realitné služby oveľa dostupnejšie a tým pádom aj rýchlejšie.  

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.