Podnikajte s najrýchlejšie sa rozvíjajúcou franšízou na svete!

Publikované: Utorok, 12 Marec, 2019 - 16:00,

RE/MAX je už šiesty rok po sebe jednotkou v globálnom rebríčku franšízistov v oblasti nehnuteľností. Do tohto rebríčka sa zapojilo viac ako tisíc franšízových spoločností z celého sveta. Výsledky vyhodnotil Enterpreneur Magazine na základe Zoznamu top najrýchlejšie rastúcich franšíz v roku 2019 (2019 Top Fastest Growing Franchises list).

 
40. ročník tejto ankety označil RE/MAX za mimoriadne úspešný projekt, ktorý je doslova "chronicky" známy po celom svete.

 


Magazín Enterpreuner zverejnil najnovší zoznam TOP franšíz na svete vo februári 2019. Na základe každoročného prieskumu Franchise 500, zaradil RE/MAX na 15. miesto v rámci všetkých franšízových spoločností. V kategórii "nehnuteľnosti" sa RE/MAX už neuveriteľných 20 rokov pohybuje na popredných priečkach. "Model RE/MAX pokračuje v revolúcii obchodu s nehnuteľnosťami, ako jedna franšíza." Povedal Adam Contos, generálny riaditeľ spoločnosti RE/MAX a zároveň dodáva: "Naši franšízisti sú naozaj to najlepšie, čo vo svete podnikania máme. Toto uznanie zároveň odráža kultúru zameranú na úspech a na klientov, ktorí pomohli vybudovať sieť RE/MAX." Dôvodom, prečo sa spoločnosť RE/MAX pravidelne ocitá v rebríčku najrýchlejšie rastúcich franšíz je počet nových franšízových pobočiek nielen v USA a Kanade, ale aj ostatných krajinách sveta. Ďalším, veľmi významným faktorom sú inovácie a technologická modernizácia, ktorá je v rámci globálneho pôsobenia spustená od roku 2018. Medzi tieto inovácie patrí akvizícia webového dizajnu, IT novinky, nový systém vzdelávania a riadenia pobočiek, ako aj efektívna práca s klientmi.  


 O sieti RE/MAX

 
Nikto na svete nepredáva viac nehnuteľností ako RE/MAX! 
 

Jedna z popredných svetových realitných franšíz je spoločnosť RE/MAX LLC, ktorá sídli v americkom Denveri a je dcérskou spoločnosťou RE/MAX Holdings. V rámci siete má viac ako 120 tisíc realitných maklérov, vo vyše 100 krajinách sveta. Okrem svojho core biznisu, medzi ktorý patrí predaj, kúpa a prenájom rezidenčných a nerezidenčných nehnuteľností, sa RE/MAX aktívne venuje aj množstvu charitatívnych projektov po celom svete.

Ak chcete patriť do našej rodiny, neváhajte nás kontaktovať! Už teraz sa na vás tešíme.

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.