Prečo podnikať s RE/MAX?

Publikované: Utorok, 8 Január, 2019 - 14:56, Prečo podnikať s RE/MAX?

Pohrávate sa s myšlienkou, že si otvoríte realitnú kanceláriu vo vašom meste?

Máte predstavu o tom, komu a ako by ste predávali nehnuteľnosti, ale neviete či začnete podnikať sami alebo pod značkou zabehnutej realitnej kancelárie?

Vyberte si RE/MAX – svetového a slovenského lídra na realitnom trhu!

 

remax_spolupraca_nove_moznosti.jpg

 

Prečo by ste sa mali rozhodnúť pre RE/MAX?

 

Úspešná kariéra každého zodpovedného a usilovného človeka by mala začínať v spolupráci s naozaj silným, férovým a otvoreným partnerom, na ktorého sa môžete vždy spoľahnúť!

Cieľom vášho obchodného partnera by nemalo byť úsilie „vytiahnuť“ z vás peniaze, ale urobiť z vás úspešného človeka, finančne nezávislého podnikateľa, profesionála v realitách a lídra v konkurenčne nabitom prostredí.

 

My v RE/MAX ľudí ťaháme, nie tlačíme! Staráme sa o nich, podporujeme ich a motivujeme k dosiahnutiu pracovných i osobných cieľov. Naši súčasní franšízisti na nás najviac oceňujú férovosť a otvorenosť, mimoriadnu silu a poznateľnosť značky a maximálnu podporu. V rámci výhod v priebehu podnikania u nás rezonuje marketingové poradenstvo na celonárodnej úrovni, marketingové centrum, právna a IT podpora, operatívny leasing, podpora centrály či hypoték, spolupráca maklérov, zmluvní dodávatelia, realitný časopis, výkup nehnuteľností a v neposlednom rade realitná akadémia, vďaka ktorej sa budete vzdelávať a osobne či profesionálne rásť a rozvíjať sa.

 

Nečakajte, poďte k nám!

 

Vybudujte si svoj sen na pevných základoch s nami a nebudete na podnikanie sami! Už od začiatku vlastného podnikania budete robiť pre seba a nie pre iných. Budete robiť to, čo vás baví, vytvoríte si vlastný tím, ktorý si sami „vychováte“, keď nadobudnete všetky vedomosti, zručnosti a skúsenosti. A navyše, ľudia vás budú poznať, pretože RE/MAX je značka, ktorú pozná 8 z 10 Slovákov.

 

Netrápte sa viac myšlienkami nad podnikaním a vydajte sa na cestu overeného úspechu s konkurenčnou výhodou, ktorú inde nenájdete!
Staňte sa naším kolegom a začnite písať svoj vlastný príbeh s vlastnými skúsenosťami a s oporou silného medzinárodného partnera!

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.