Predaj nehnuteľností prostredníctvom realitnej kancelárie

Publikované: Utorok, 7 August, 2018 - 11:18, Iveta Branická

Prečo predávať v spolupráci s realitnou kanceláriou?

 

V poslednom čase vidím množstvo „super“ návodov, ako si predať svojpomocne nehnuteľnosť. Priznám sa, rada sa poučím, alebo presnejšie zabavím. Kupujeme si veci v rôznych hodnotách, prichádzame o nemalé financie z dôvodu neznalosti, alebo nie sme práve  špecialisti na daný typ tovaru. Je v poriadku, keď sa „vytočím“, že mi kúpenú sukňu na druhý deň zlacneli a ja som si ju zadovážila drahšie. To prežijem, ale kúpa bytu?

 

Väčšinou sa jedná o nemalé financie a často aj záväzok na 20-30 rokov, niekedy aj viac.

Preto si myslím, že potrebujem niekoho, kto mi zaručí bezpečnosť. V návodoch na predaj sú síce zaručene dobré a bezpečné rady, ale je to len návod.

 

Predaj nehnuteľností prostredníctvom realitnej kancelárie

 

A čo tak náhradné riešenie?

Napadlo vás niekedy, že potrebujete náhradné a ešte k tomu aj bezpečné a právne overené riešenie? Byt totiž nie je tak jednoduché vrátiť, ak zistíme nedostatky potom, ako sa do neho nasťahujeme. A nie je ani isté, že postup predaja bude štandardný ako v potravinách, alebo záhradnom centre.

 

Neštandardných situácii je totiž množstvo. Každý rok si poviem, že už ma nemôže nič prekvapiť, pretože už som zaujímavostí vo svete realít zažila niekoľko. Omyl. Len tento rok už riešim nové situácie, s ktorými som nepočítala. (To nespomínam umiestnenie holubov, králika, psa a mačiek do opatrovateľského centra, ani papagája - hulváta na obhliadke. :) Myslím skutočne vážne zmeny, ako je napríklad neočakávaný zvrat v dedičskom konaní, alebo riešenie prístupu a podobné prekvapenia.

Nie som expert na všetko, nie som ani trpezlivá na čítanie návodov na život, a preto pracujem v tíme, kde sa môžem poradiť, kde si môžem vymeniť názory, vymeniť skúsenosti. A viete čo? Ani vy nie ste experti na všetko, nepočúva sa to ľahko, ale na svete to tak je. Inak by nikto nikoho nepotreboval, upiekol by si chleba, vyúdil klobásu, namaľoval obraz, a predal byt.

 

Nešlo mi o vážny a poučný článok typu „rada od majstra experta“, skôr o pár jednoduchých viet k zamysleniu sa nad tým, či sa oplatí venovať čas svojej rodine, priateľom, prírode a všetkému, čo nás baví a nechať ľudí, ktorí milujú svoju prácu ju aj vykonávať  za nás. Pretože nikdy nevieme kedy sa ešte stretneme a aby som nezakončila smutne, tak napríklad pri chutnom obede, alebo dobrom víne. 

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

Iveta BranickáRealitný maklér - Certifikovaný partner 2. stupňa

Vysoké pracovné nasadenie,časová flexibilita,ústretovosť, pozitívne myslenie,informovanosť,čestnosť - to je predpoklad úspešného cieľa realitného servisu a VAŠEJ SPOKOJNOSTI.    

- zaistím predaj Vašej nehnuteľnosti za najvýhodnejších podmienok v najkratšom čase

- zaistím tím odborníkov (hypotéka,právnici,znalci,poradci..)

- urobím pre Vás cielený prieskum trhu

- vytvorím Vám osobný plán predaja podľa Vašich potrieb...