Príbeh – Bol raz jeden franšízista

Publikované: Utorok, 11 September, 2018 - 11:01, RE/MAX Slovakia

Máte radi príbehy? Väčšina z nás ich obľubuje a najradšej asi máme tie, ktoré sa končia happy endom, však? Aj RE/MAX má príbehov na rozdávanie. Sú to príbehy obyčajných ľudí, ktorí neboli v práci spokojní a túžili po zmene. Samozrejme, že o zmene k lepšiemu...

 
Príbehy väčšiny franšízistov, ktorí sa rozhodli spolupracovať s nami a otvoriť si vlastnú realitnú kanceláriu majú častokrát spoločného menovateľa. Je ním splnenie sna, finančná nezávislosť, samostatnosť a pomoc druhým. A aby sme nezabudli, takmer každý náš kolega, ktorý začal podnikať pre seba, ale nie sám mal na začiatku strach. Bol to strach z neúspechu, strach z neprijatia, strach z neznalosti trhu, strach o financie a investovanie do niečoho nového, strach z komunikácie a vôbec strach z toho, či bude ten pravý kandidát na prácu vo vlastnej realitke.

 


A aká je situácia dnes? Skúste sa opýtať ktoréhokoľvek franšízistu, ktorý odhodil obavy do kúta, naštartoval sa a išiel s nami do toho. Čo myslíte, aký by bol jeho príbeh? Plný negativity a odhovárania? Alebo naopak, plný pozitívneho myslenia, motivácie, elánu a odporúčaní?

 
Keby ste chceli poznať odpovede na tieto otázky, môžete sa ich rovno opýtať, zavolať im alebo im napísať email. My vám však predstavíme krátky príbeh našej kolegynky Tatiany Churej, ktorá je majiteľka realitnej kancelárie RE/MAX Elite v Bratislave.

 
Čo o nás povedala Tatiana? „RE/MAX mi umožnil splnenie mojich podnikateľských cieľov. Čo mám na svojej práci najradšej? Jednoznačne voľnosť. Organizovať si svoj čas je cestou, ako skĺbiť prácu s osobným životom.“


Ak vám táto krátka referencia nestačí, povieme vám niečo o majiteľke a jej kancelárii. Tatiana Churá začala pre sieť RE/MAX pracovať v roku 2006. Jej kancelária RE/MAX Elite bola treťou otvorenou kanceláriou na Slovensku. Pod jej vedením jej realitná kancelária získala až 9-krát po sebe prvenstvo ako Kancelária roka (nepretržite od jej začiatku).


Páči sa vám Tatianin príbeh? A čo tak začať písať ten svoj?

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!


RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.