Rok 2017 pre RE/MAX? Išli sme na max!

Publikované: Utorok, 13 Marec, 2018 - 13:43, RE/MAX Slovakia

Skvelý servis a férové jednanie. Tak by sme mohli opísať aktivity našej realitnej siete RE/MAX, a to nielen v uplynulom roku.

Rok 2017 bol z pohľadu realitného trhu turbulentný, avšak niesol sa v duchu mnohých príležitostí. RE/MAX Slovakia sa po celý čas usiloval tieto príležitosti využiť najmä v prospech svojich klientov, ktorých počet neustále pribúda.

Sieť realitných kancelárií RE/MAX je silná medzinárodná značka s viac ako 40 ročnou pôsobnosťou vo vyše 100 krajinách po celom svete. Predáva najviac nehnuteľností na svete v spolupráci so 7400 kanceláriami a 115 tisíc maklérmi. Je suverénnym lídrom na realitnom trhu v USA a podľa magazínu Enterpreneur je najlepšou realitnou franšízou na svete.

 

V Európe má RE/MAX zastúpenie v 38 krajinách s 1800 kanceláriami a 20 tisíckami maklérov.

 

RE/MAX na Slovensku

Na slovenskom trhu pôsobíme už 12 rokov. Počas tohto obdobia sme obslúžili viac ako 40 tisíc klientov a dosiahli sme tržby v hodnote takmer 35 miliónov eur. Hodnota predaných nehnuteľností predstavuje 1,4 milardy eur. Ako prví sme na Slovensku zaviedli transparentné obchodné podmienky, povinnú spoluprácu medzi realitnými maklérmi, reklamačný poriadok a etický kódex, ďalej služby nezávislého realitného ombudsmana, povinnú certifikáciu vlastných maklérov a pre ambicióznych maklérov aj skúšku kvality podľa normy ISO. V roku 2017 sme zaviedli 100 percentnú exkluzivitu pri sprostredkovaní predaja alebo prenájmu nehnuteľností a elektronické aukcie predávaných nehnuteľností.

V súčasnosti pôsobíme v 28 slovenských mestách, máme 45 kancelárií235 maklérov a viac ako 2100 nehnuteľností v ponuke. V roku 2017 sme realizovali viac ako 2100 transakcií a hrubý provízny obrat 4,2 milióna eur. Ako jediná realitná kancelária na Slovensku sme 4-krát po sebe získali nezávislé ocenenie SUPERBRANDS. RE/MAX ďalej získala ako prvá slovenská realitná spoločnosť ocenenie „Najdôveryhodnejšia značka 2017“.

 

Rok 2017 pre RE/MAX? Išli sme na max!

V roku 2017 sme masívne investovali do vzdelávania maklérov, a to spustením nového vzdelávacieho systému a takisto do marketingu a nových IT systémov. Z týchto zmien by mali vďaka novému prepracovanému systému onboardingu profitovať predovšetkým noví makléri.

Ďalšie aktivity, ktoré podporujú našu víziu sa týkajú zvyšovania povedomia o značke RE/MAX a rozširovania našej realitnej siete. Spoločným úsilím sme dosiahli, že až 9 z 10 ľudí pozná našu sieť realitných kancelárií RE/MAX. Tieto výsledky majú za sebou predovšetkým marketing a PR, inteligentné technológie, široké zastúpenie po celom Slovensku, vzdelávanie, podpora a servis, predajné systémy, doporučení dodávatelia a iné činnosti.

,,V roku 2018 sa budem koncentrovať na budovanie distribúcie a otváranie realitných kancelárií v mestách, kde nemáme zastúpenie. Zároveň sa zameriame na rast existujúcich kancelárií a zvyšovanie produkcie realitných maklérov.“ uviedol regionálny riaditeľ Ing. Richard Churý.

Veríme, že aj v tomto roku budeme pre našich klientov prvou voľbou a spoľahlivým partnerom pri riešení vlastného bývania.

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.