Rozžiarte svoju nehnuteľnosť vianočným osvetlením.

Publikované: Utorok, 21 August, 2018 - 10:54, Decor Factory

Tešíte sa na Vianoce? A kto by nie?

V tomto čarovnom čase každý rozmýšľa nad pokojom, oddychom, obdarovaní, vianočnom jedle a tým, ako najlepšie potešiť jeden druhého. No a v neposlednom rade špekulujeme, ako čo najvkusnejšie vystajlovať svoj dom, byt alebo chatu vianočnými ozdobami zvonku aj zvnútra.

Vianočné osvetlenie je jedným zo symbolov zimy a Vianoc, ktoré sa stáva čoraz viac populárnejším. Táto móda prišla z ďalekej Ameriky, kde to počas vianočných sviatkov hýri všetkými farbami od Santa Clausov, sobov, snehuliakov a všetkého možného.

Ale zabudnite na chvíľu na nikdy nekončiaci americký gýč a predstavte si, že kráčate po ulici, pod nohami vám vŕzga sneh (kiežby) a zrazu uvidíte dom, ktorý je vyzdobený štýlovými „nekričiacimi“ svetielkami. No a teraz si predstavte, že ten dom je váš. Čo na to hovoríte? Chceli by ste mať takúto parádu, ktorú by vám v tichosti závidel nejeden sused či známy? Určite by ste tým zabodovali, no očarené by boli najmä deti, pre ktoré sú svetielka jednou z najzaujímavejších vianočných atrakcií.

Možno sa pýtate, čo všetko by ste na svojom dome, alebo aj na chate alebo balkóne mohli mať. Výber je v súčasnosti veľký, no v prvom rade by ste mali myslieť na bezpečnosť. Určite viete, že lacné čínske svetielka nie sú bohvieako dôveryhodné alebo, ak aj sú, ich životnosť je veľmi krátka. Siahnuť by ste preto mali po kvalite, dlhej životnosti a elegancii, a to všetko vám vie poskytnúť napríklad pravý slovenský výrobok.

 

vianocne osvetlenie 1

 

vianocne osvetlenie 2

 

vianocne osvetlenie 3

 

vianocne osvetlenie 4

 

vianocne osvetlenie 5

 

vianocne osvetlenie 6

 

vianocne osvetlenie 7

 

vianocne osvetlenie 8


Ak ste si už vybrali to „naše“ potom je na rade výber osvetlenia. Najlepšou voľbou sú úsporné LED žiarovky, ktoré sú vám ušetria náklady a nie sú náročné na údržbu. Ďalší výber sa týka vzhľadu vianočného osvetlenia. Môžete si vybrať napríklad LED cencúle alebo závesy, svetelné reťaze či hadice, osvetlenie stromov alebo kríkov či rôzne 3D dekorácie ako sú 3D stromy, soby, gule a iné vianočné postavičky, ktoré spravia z vašej záhrady hotový severný pól.

Pripravte sa na zimu, buďte na Vianoce in a rozžiarte oči každého, kto sa pozrie na váš rozprávkovo krásny dom!

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

DECOR FACTORY

Spoločnosť DECOR FACTORY sa venuje výrobe, dovozu, predaju a montáži dekoračného a vianočného osvetlenia. V tejto oblasti sa pohybujeme už 10 rokov. Neustále sledujeme nové trendy na popredných európskych výstavách a prinášame ich na Slovenský trh. Nie sme iba e-shop, máme vlastné sklady a predajňu. Obchodne zastupujeme popredných svetových výrobcov LED svetelných dekorácií z piatich krajín EU. Všetky výrobky majú platné bezpečnostné certifikáty, spĺňajú najprísnejšie bezpečnostné a kvalitatívne predpisy.