Úspešný príbeh úspešného muža

Publikované: Štvrtok, 18 Apríl, 2019 - 12:07,

Podnikanie v realitách každodenne prináša nové a nové príbehy ľudí, ktorí sa rozhodli ísť vlastnou cestou. Tú cestu im vyšliapal silný partner a takýmto silným lídrom a partnerom, o ktorého sa môžu oprieť desiatky majiteľov realitných kancelárií a stovky realitných maklérov je RE/MAX.

 

O tom, že to nie sú iba slová, svedčia príbehy našich kolegov. Jedným z nich je majiteľ a manažér realitnej kancelárie RE/MAX Techreality v Prievidzi – Ing. Branislav Nemček.

 

 

 

Branislav má dlhoročné skúsenosti v oblasti sprostredkovania predaja a kúpy nehnuteľností,  a to už od roku 2002. Realitná kancelária RE/MAX Techreality sa stala súčasťou celosvetovej siete RE/MAX v roku 2011. Počas týchto rokov prišli úspechy a neúspechy, avšak každý neúspech znamenal pre Branislava obrovský posun.

 

 

Postupne sa vďaka svojej usilovnosti a trpezlivosti vypracoval jeho tím na jednen z najlepších na Slovensku. Tím Branislava Nemčeka sa dnes skladá z desiatich realitných maklérov, ktorí robia svoju prácu skutočne dobre a s obrovským nadšením. Pre túto partičku skvelých ľudí je samozrejmosťou vzdelávanie a povinná certifikácia, ako aj férovosť, dodržanie slova, či ľudský a individuálny prístup ku každému klientovi.


Na Branislavovi si klienti najviac vážia priamu, rýchlu a adresnú pomoc s pozitívnym výsledkom. Medzi ďalšie plusy predovšetkým patrí ich spokojnosť a aj množstvo individuálnych ocenení, ktoré mu právom patria. V rámci celého tímu sa RE/MAX Techreality môžu pochváliť oceneniami ako Kancelária roka 2018, Kancelária roka Stredného Slovenska v rokoch 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, Skokan roka 2012 – RE/MAX Slovakia – RE/MAX Slovakia, či 2. miesto Mystery shopping 2014 – kvalitatívného prieskumu NARKS (Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

 

 

Branislav za svoj úspešný príbeh ďakuje silnému partnerovi, s ktorým môže vždy rátať: „Patriť do veľkej rodiny má obrovskú výhodu. Šetrím nemalé náklady na prevádzku, navyše mám veľa času a skúseností vďaka zavedeným technológiám. Zároveň podnikám pod zavedenou značkou, čo mi dáva náskok niekoľkých rokov.“

 

Ak sa vám páči tento príbeh a chceli by ste začať písať ten svoj, neváhajte a pridajte sa k nám!

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.