Walter Schneider obdržal cenu Davida Fostera Visionary Award

Walter Schneider - skutočný vizionár a podnikateľ, ktorý sa zaviazal pomáhať ostatným.

Walter Schneider získal prestížne ocenenie Nadácie Davida Fostera Visionary Award za jeho neuveriteľné odhodlanie k filantropickým počinom popri svojim obchodným úspechom. Nielenže je prezidentom a spoluzakladateľom skupiny spoločnosti RE/MAX Integra a angažuje sa v niekoľkých ďalších podnikateľských projektoch, ale je tiež členom troch charitatívnych komisií a navyše sa venuje rôznym filantropickým aktivitám.

„Vždy som si myslel, že život je o voľbách, nie o šanciach a každý deň sa rozhodujeme,“ povedal Schneider vo svojom prejave. „Jednou z najdôležitejších možností, ktorú môžeme urobiť, je stať sa darcom orgánov a to je základný predpoklad Nadácie Davida Fostera.“

Walter Schneider

Nadácia Davida Fostera pomáha s výdavkami rodín detských pacientov s transplantovanými orgánmi, ktoré musia deliť svoj čas medzi domovom a miestom, v ktorom sa nachádza jedno z ôsmich kanadských centier pre transplantáciu detských orgánov. Zdravotnícky systém nepodporuje výdavky, ako sú potraviny, bývanie, či cestovné náklady. A práve toto je miesto, kde pomáha Nadácia Davida Fostera. V 30-ročnej histórii nadácia pomohla viac ako 1100 kanadským rodinám.

Nadácia Davida Fostera ocenenie Visionary Award udeľuje jednotlivcov, ktorí mimoriadne prispievajú k miestnym, regionálnym, národným a medzinárodným obchodným a humanitárnym aktivitám.

Srdečne blahoželáme Walterovi za to, že získal toto prestížne ocenenie!