RE/MAX je medzi Top 5 ikonickými značkami na trhu z Franchise 500®

Spoločnosť RE/MAX, LLC, ktorá je jednou z popredných franchisových realitných kancelárií, patrí medzi päťdesiat franšízových firiem zaradených do tohtoročného prieskumu Entrepreneur Franchise 500®. Viac ako 1 000 franchisorov sa zúčastnilo na 39. ročníku.

top 5

RE/MAX sa posunul o päť bodov, čím dosiahol piatu, najvyššiu pozíciu, ktorú v prieskume dosiahli. Iba McDonald's, 7-11 Inc., Dunkin 'Donuts a UPS Store sa umiestnili vyššie.

2018 Franchise 500 je už po piatykrát po 19 rokoch, keď je RE/MAX špičkovým franšízorom v oblasti nehnuteľností. "Nikto na svete nepredáva viac nehnuteľností ako RE/MAX, merané obytnými domami," povedal Adam Contos, generálny riaditeľ spoločnosti RE/MAX. "Makléri a majitelia chcú byť súčasťou čísla jeden na trhu v oblasti nehnuteľností kvôli nášmu povedomiu o značke, ďalšiemu vzdelávaniu, školeniam na požiadanie, konkurenčným výhodám a technológiám. Podnikateľ nás naďalej zaraďuje medzi našich konkurentov a to je kvôli neporovnateľnej kvalite profesionálov v oblasti nehnuteľností v sieti RE/MAX. "

Hlavným cieľom prieskumu Franchise 500 v roku 2018 je:

• Spoločnosť RE/MAX sa umiestnila celkovo na úrovni # 5, od čísla 10 v roku 2017, od 21 do roku 2016 a od roku 2015 od čísla 75

• RE/MAX sa zaradil medzi prvých v oblasti nehnuteľností

• Ďalšími konkurentmi v oblasti nehnuteľností boli Keller Williams Realty na # 22, HomeVestors of America na # 37, pobočky Weichert Real Estate na # 139, Realty One Group na # 230, Realty Executives na # 424 a United Real Estate na # 471.

• Medzi celkových Top 10 značiek patrí # 1 McDonald's, # 2 7-11, # 3 Dunkin 'Donuts, # 4 UPS Store, # 5 RE / MAX, # 6 Sonic, # 7 Great Clips, # 8 Taco Bell, 9 Hardee a 10 športových klipov.

fransiza

Franchise 500 je považovaná za najstaršiu a najkomplexnejšiu franšízovú pozíciu na svete. Spoločnosti sú posudzované podľa rovnakých kritérií vrátane nákladov a poplatkov, veľkosti a rastu, podpory, sily značky a finančnej sily a stability. Aby boli franšízári oprávnení, musia sa usilovať o nové franchisingy v Spojených štátoch alebo v Kanade a mať minimálne 10 jednotiek otvorených a prevádzkovaných k 31. júlu 2017 s najmenej jednou licenciou v Severnej Amerike. Z jednej kancelárie, ktorá sa otvorila v roku 1973 v Denveri, Colo., Sa spoločnosť RE/MAX rozrástla do celosvetovej siete nehnuteľností s viac ako 115 000 predajnými partnermi vo viac ako 100 krajinách a územiach. Spoločnosť RE/MAX bola po deviatykrát po sebe každý rok zaradená medzi popredné franchisy v oblasti nehnuteľností v prieskume Franchise Times Top 200 + ® z roku 2017 a bola vymenovaná za najlepšiu franšízu v oblasti nehnuteľností v zozname podnikateľov z roku 2017 Top Global Franchises.