Udalosť roka: Richard Robbins Tour 2018

V piatok 13. apríla 2018 sa konala v Prahe, najväčšia realitná udalosť roka: Richard Robbins Tour 2018.

Zo siete RE/MAX sa na stretnutí s kanadským maklérom a realitným speakerom Richard Robbinsnom zúčastnilo takmer 500 maklérov z Čiech, Slovenska a susedných krajín.

Pre mnoho ľudí je piatok 13. zlý deň, ale pre účastníkov konferencie to bol deň, na ktorý určite nikdy nezabudnú. Richard predstavil jednoduché a účinné nástroje pre úspešnú prácu v oblasti nehnuteľností pre začiatočníkov ale aj pre skúsených maklérov. Ako pridanú hodnotu aj motiváciu, pre ďalšie zlepšenie poskytovania služieb klientom v sektore nehnuteľností.

Veľký potlesk na konci dňa, ako aj obrovský záujem o spoločnú fotografiu s týmto fenomenálnym speakerom len potvrdzuje úspech celej konferencie. Sme veľmi radi, že Richard Robbins navštívil Prahu a že pritiahol účasť nielen maklérov siete RE/MAX, ale aj širšie publikum realitných odborníkov.

realitní makléri 1