Dnes sa vám predstaví kancelária RE/MAX Attractive z Dunajskej Stredy.

Maximálna odbornosť, maximálna spoľahlivosť – to je RE/MAX Attractive. Onedlho bude už 10 rokov čo zastupujeme záujmy zákazníkov, vždy sme ponúkali a ponúkame aj dodnes čo najširšiu škálu služieb.

Záujmy našich klientov sa snažíme vždy vnímať ako našu prioritu, poskytnúť im všetku technickú, ekonomickú a právnu pomoc, aby klient nemusel strácať čas s papierovaním, ale len vyberaním tej pravej nehnuteľnosti. To, že v kancelárii v Dunajskej Strede sa vytvoril dôveryhodný a profesionálny tím potvrdzuje aj veľká spokojnosť našich klientov, čo sa odzrkadlilo aj na našej produkcii, na základe ktorej sa naša kancelária stala najúspešnejšou za rok 2016 v celoslovenskej sieti RE/MAX. Avšak od svojho založenia na celoštátnej úrovni sa vždy umiestňovala medzi prvými tromi najlepšími. Mnoho ľudí si vyberá nehnuteľnosť pre svoje bývanie len raz v živote, preto je najlepšie prenechať túto prácu na správnych profesionálov! Kontaktujte nás na adrese: RE/MAX Attractive, Hlavná 28/7, Dunajská Streda, telefón:+421 31 550 55 55, e-mail: attractive@re-max.sk alebo na webovej stránke. Staňte sa aj Vy našim partnerom! Chceli by ste sa stať členom najúspešnejšieho slovenského tímu RE/MAX? Neváhajte a prihláste sa! Príďte medzi nás!