9 výhod prečo je lepšie dať si vytvoriť web od profesionálnej agentúry

Publikované: Piatok, 21 Október, 2016 - 11:27,

Potrebujete vytvoriť vlastný web ale neviete sa rozhodnúť či sa oplatí investovať a nechať si vytvoriť web na mieru u profesionálov? Tvorba web stránky na mieru je zrejme drahšia ako prenájom už hotovej šablóny, prináša však so sebou množstvo výhod.

1 Projekt má hneď od začiatku jasne definované ciele, stanovený harmonogram a riadenie - Vďaka tomu sa ako klient nemusíte obávať a vždy viete v akej fáze sa váš projekt práve nachádza.

2 Klient má väčšinou prideleného vlastného account manažéra - O plynulý chod projektu sa stará projektový manažér, takže vy nemusíte kontrolovať jeho stav ani „nahánať“ ľúdí.

3 Agentúra má za sebou množstvo projektov a skúseností - Práve preto myslí aj na veci, o ktorých klient väčšinou ani nevie. Agentúra si je vedomá, ktoré veci sú dôležité a určite Vás na ne upozorní.

4 Na webe pracuje viac ľudí naraz - Na každú úlohu je pridelená zodpovedná osoba (grafiku robí web dizajnér, programovaniu sa venuje programátor, texty píše copywriter, kampane nastavuje marketér, atď.), avšak, títo experti tvoria jeden zabehnutý tím. [remax]

5 Projekt má vopred stanovenú cenu za dielo - Ak je projekt dobre nastavený už na začiatku, nestane sa Vám, že miniete oveľa viac financií ako bol váš stanovený rozpočet.

6 Agentúra Vám vie pomôcť nastaviť aj internetový marketing po spustení projektu – Vďaka množstvu skúseností a praxe Vám agentúra pomôže zaistiť, aby sa k Vám dostali aj potencionálny klienti.

nehnutelnosti web

7 Agentúra Vám vie zabezpečiť plynulý chod projektu aj po spustení - Hoc webová stránka žije po spustení projektu svojím životom, je vhodné ak sa o ňu priebežne niekto stará a aktualizuje ju.

8 Agentúra Vám vie poradiť a konzultovať s vami ďalšie možnosti rozvoja vašej webovej stránky - Nové nápady a plány? Vďaka znalosti predchádzajúceho projektu je príprava ďalších jednoduchšia s agentúrou, ktorá Vás a váš projekt už pozná.

9 Máte istotu, že komunikácia prebehne hladko - Oproti jednotlivcovi, ktorý by Vám spravil web, bude agentúra zrejme drahšia, ale máte istotu, že zabehnutým agentúram sa dovoláte, viete si s nimi dat stretnutie a kedykoľvek sa na nich obrátiť

V prípade, že sa rozhodnete nechať si web vytvoriť u agentúry, skúste osloviť agentúru vibration, ktorá má so segmentom realitných a developerských projektov bohaté skúsenosti.

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

Ing. Ivan PotančokCEO, zakladateľ a riaditeľ vibration.sk

Vibration je digitálna agentúra, ktorá zabezpečuje kompletné webové riešenia, tvorbu webových aplikácií a eshopov, budovanie kvalitných značiek a internetový marketing.

Vyvinuli sme vlastný systém pre úspešné eshopy Sellio, ktorý našim klientom priniesol niekoľkonásobné zvýšenie obratov a výrazne zjednodušil objednávkový proces.

Každá neštandardná požiadavka je pre nás výzva!