Predajte, nečakajte! RE/MAX má kupcu pre váš byt už dnes

Publikované: Štvrtok, 21 Apríl, 2022 - 16:50,

Položili ste si v poslednom čase otázku, čo s bytom, ktorý neužívate ani neprenajímate?

Alebo nájomníkov máte, no chceli by ste sa ho výhodne „zbaviť“ v najlepšom zmysle tohto slova?

V tom prípade je čas!

 

Predajte váš byt s RE/MAX rýchlo, bezpečne a za najlepšiu cenu!

Možno sa pýtate, prečo by ste to mali robiť práve s nami, keď na trhu je kopec realitných maklérov a záujemcov o kúpu na Bazoši. Odpoveď je prostá. RE/MAX je najväčšia realitná sieť na Slovensku. Čo na Slovensku... Na celom svete! Aj keď to ešte nie je tá odpoveď, na ktorú čakáte, už len úvaha o tom, že obchodujete s lídrom na trhu s nehnuteľnosťami, by vás mala presvedčiť, že tu nie sme len náhodou a že svoju prácu robíme profesionálne, zodpovedne, kvalitne a slušne.

 

RE/MAX je sieť realitných kancelárií, s ktorou by ste rozhodne mali ísť do predaja vašej nehnuteľnosti. Máme skvelý tím skúsených odborníkov, ktorí svoju prácu robia na plný úväzok. Pravidelne sa vzdelávame, školíme, máme za sebou množstvo úspešne uzatvorených obchodov a neustále sa usilujeme byť lepší a lepší. Naša databáza obsahuje tisícky spokojných zákazníkov, a čo je ešte zaujímavejšie, sú medzi nimi stovky solventných záujemcov o kúpu nehnuteľnosti na celom Slovensku. Aj tej vašej!

 

 

V rámci referenčného predaja, ktorý na Slovensku nemá konkurenciu, vieme za rýchly čas sprostredkovať predaj a kúpu pre každý typ nehnuteľnosti a v každom kúte našej krajiny. S nami sa nemusíte ničoho báť. V prípade spolupráce vám ponúkneme komplexné služby od prvého kontaktu, cez marketing, obhliadky, vybavovanie formalít, predaj, odovzdanie nehnuteľnosti do užívania, až po popredajný servis.

 

Okrem toho zabezpečíme identifikáciu potrieb zákazníka, analýzu trhu a analýzu správnej ceny za nehnuteľnosť, ktorú vypočítame na základe interných cenových systémov. Ani v tomto smere nemáme na Slovensku obdobu, a preto vám RE/MAX dokáže stanoviť takú predajnú cenu, za ktorú váš byt určite predáte. Ďalej budeme aktívne hľadať vhodného kupujúceho, a to na základe bohatej databázy v systéme RE/MAX, v ktorej sa nachádza viac ako 1000 dopytov. Počas procesu predaja vás budeme o všetkom informovať. Poskytneme vám právny servis a všetky služby, ktoré sú spojené s kúpou nehnuteľnosti. Po uskutočnení predaja vám poskytneme aj dodatočné služby po predaji.

 

Ak sme vás ani napriek týmto informáciám nepresvedčili, že RE/MAX je najlepšou voľbou pre predaj vašej nehnuteľnosti, neváhajte a kontaktujte našich predajcov. Pýtajte sa nás na všetko, čo vás zaujíma alebo kliknite na Chcem predať (https://remax-slovakia.sk/reality/chcem-predat-prenajat/).

 

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 100 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.