Vybavenie hypotéky v RE/MAX? Žiadny problém!

Publikované: Piatok, 4 Marec, 2022 - 09:35,

Aj vy túžite po vlastnom bývaní a nemáte dostatok prostriedkov na financovanie?

Ako iste viete, možností, ako vybaviť hypotéku je na trhu neúrekom. 

Jeden z najčastejších je ísť do banky, poinformovať sa a požiadať o úver. 

Na prvý pohľad sa všetko zdá byť úplne jednoduché. Ako sa hovorí, nevie, kto nezažil...

Ale mnohí totiž nevedia, že hypotéka sa dá vybaviť pohodlne a bez komplikácií aj v realitnej kancelárii.

 

RE/MAX vám v rámci siete realitných kancelárií ponúka hypotekárne poradenstvo a vybavenie hypotéky prostredníctvom hypotekárneho špecialistu ako štandardnú službu. Financovanie nehnuteľností, bez ohľadu na to, či ide o rodinný dom, byt, pozemok, rekreačný alebo komerčný objekt, vám sprostredkujeme rýchlo, bezpečne a spoľahlivo!

 

 

Na základe bohatých skúseností vieme, že celý proces kúpy nehnuteľností, od zverejnenia ponuky, cez právny servis i financovanie, až po jej odovzdanie do užívania, je najlepšie realizovať pod jednou strechou. V našich realitných kanceláriách po celom Slovensku na vás čaká kvalitný servis, ktorý vám poskytne tím skúsených a zodpovedných špecialistov.

 

Proces vybavovania hypotéky spravidla funguje nasledovne:

  • Ak si klient vyberie z ponuky svoju budúcu nehnuteľnosť, spolu s jeho realitným maklérom oboznámi hypotekárneho špecialistu o jeho finančnej situácii a možnostiach financovania kupovanej nehnuteľnosti.
  • Na základe všetkých informácií, hypotekárny špecialista pre klienta vypracuje ponuku hypotekárnych úverov zo všetkých slovenských bánk, a to presne na mieru podľa finančných možností klienta.
  • Následne si klient vyberie najvhodnejší hypotekárny úver a hypotekárny špecialista začne úver vybavovať.
  • Celý proces prebieha v úzkej spolupráci hypotekárneho špecialistu, klienta a samotnej banky.

 

Výhodou sprostredkovania hypotéky prostredníctvom hypotekárneho špecialistu je predovšetkým odbremenenie klienta od rôznych zložitých papierovačiek a zaužívaných postupov, ktoré v tomto prípade pripadnú na plecia hypotekárneho špecialistu. V skratke to znamená, že klient nemusí obehnúť všetky banky, nemusí chodiť od dverí k dverám a následne prácne vyberať to, čo je pre neho vhodné a výhodné.

 

Skúsený hypotekárny špecialista presne vie, ako celý proces vybavovania hypotéky prebieha, pozná spôsoby, obyčaje i povinnosti jednotlivých bánk, a tak vie hypotéku vybaviť oveľa rýchlejšie a flexibilnejšie, ako keby si to klient riešil úplne sám.

 

Okrem hypotekárneho poradenstva, zameraného na financovanie rezidenčných nehnuteľností, sa niektorí naši hypotekárni špecialisti venujú aj podnikateľským úverom, ktoré sú určené pre financovanie komerčných nehnuteľností.

 

A to ešte nie je všetko! Okrem hypotekárneho poradenstva vám realitné kancelárie RE/MAX poskytnú aj právny servis, a to pre všetkých účastníkov kúpy, predaja či prenájmu nehnuteľností. K týmto štandardným službám vieme pridať aj extra služby navyše v podobe poistenia, sťahovania, vymaľovania a podobne.

 

Ak chcete bývať v novom, potrebujete hypotéku a odbornú pomoc, zverte sa do rúk našich RE/MAX profesionálov!

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.