RE/MAX predáva najviac realít na svete

RE/MAX predáva najviac realít na svete

Predaj chaty 100 m2, Ružomberok

Žilinský

Na predaj chata Liptov, Hrabovo, investičná príležitosť

Detailné informácie

Na PREDAJ chata Ružomberok, Hrabovo, investičná príležitosť Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj chatu v Ružomberku, neďaleko lyžiarskeho strediska Malinô Brdo s 3 samostatnými apartmánmi a každý apartmán má svoj samostatný vchod a parkovacie miesta pri chate. DISPOZÍCIA: 3 poschodia, DISPOZÍCIA: PRÍZEMIE – 2-izbový apartmán (WC+ sprchovací kút), obývačka spojená (krb) s kuchyňou a nepriechodnou izbou POSCHODIE: 3-izbový apartmán, vstupná chodba so šatníkom, 2x kúpeľňa (WC + sprchovací kút), obývačka spojená (krb) s kuchyňou a nepriechodnou izbou, drevené schody s východom na chodbu a 2x nepriechodnými izbami. POSCHODIE: 3-izbový apartmán, vstupná chodba so šatníkom, 2x kúpeľňa (WC + sprchovací kút), obývačka spojená (krb) s kuchyňou a nepriechodnou izbou, drevené schody s východom na chodbu a 2x nepriechodnými izbami. Chata prešla takmer kompletnou rekonštrukciou z 2/3-tín. Zastavaná plocha: 225 m2 Pozemok: 1344 m2 IS: voda, elektina, kanalizácia INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Chata bola vybudovaná s cieľom poskytovať služby aktívneho cestovného ruchu. Majiteľ apartmánov má možnosť poskytovania krátkodobého ubytovania, čím vie svoju nehnuteľnosť investične zhodnotiť formou prenájmu rýchlejšie. Výška dosiahnutého výnosu závisí vyťaženosti apartmánu a výnos vie byť majiteľovi pomerne veľmi rýchlo. Bližšie informácie o investičnom zámere a dosahovaných výnosoch vám radi poskytneme osobne. LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v krásnej prírode Hrabova (Hrabovská dolina), v srdci Veľkej Fatry a na skok z Liptova, Malej Fatry, Vysokých a Nízkych Tatier. Výborná poloha chaty zaručuje, že si tu na svoje prídu tí čo túžia po oddychu v tichej prírode, ale aj tí čo túžia po adrenalíne a aktívnej dovolenke ako napr. najväčšia rozprávková piesková výstava, Ruské koleso (výška 30 m), elektrické detské autá, animačné programy, nafukovacie atrakcie pre deti, letné kino, koncerty... V zime sú jednoznačne top atrakciou lyžiarske strediská, ktorých v okolí Hrabova máme niekoľko. Hneď pri Fatraparku je Malinô Brdo a autom dostupné sú aj Donovaly, Kubínska či Jasná. V okolí Hrabova nájdete aj bežkárske či skialpinistické trasy. Cez leto turisti zase oceňujú okolité kopce na turistiku - vo Veľkej Fatre, na Liptove, a samozrejme aj v Tatrách. Obzvlášť turistika na Liptove sa rok čo rok stáva populárnejšou. FINANCOVANIE: Zabezpečujeme zdarma financovanie formou úveru a kompletný právny a popredajný servis vrátane prepisov energií.

Cena predaj: 379 000,00 € Za nehnuteľnosť
Číslo zakázky 127-N00435
OkresRužomberok
MestoRužomberok
UlicaHrabovská cesta
Počet poschodí1
Úžitková plocha100 m²
Plocha parcely1344 m²
Plocha zastavaná225 m2
viac informácií

Túto nehnuteľnosť Vám rád(a) predstaví (19 nehnuteľností)

Martin Škvarka

Martin Škvarka Martin Škvarka

Martin Škvarka

RE/MAX Nové bývanie
Radlinského 1736
Dolný Kubín, 02601

Slovenská republika

Odkaz na partnera predaja
Tel. na partnera predaja: 0910909730
Tel. do kancelárie: 0915831913
E-mail: martin.skvarka@re-max.sk


Ďalšie nehnuteľnosti partnera predaja
Hypotéka Plus Hypokalkulačka
HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

Potrebujete poradiť / máte záujem o obhliadku?

Podobné nehnuteľnosti v okolí

ZNÍŽENÁ CENA,Predaj domu 110 m2 ,Ružomberok

Predaj domu 110 m2, Ružomberok

Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom-jedna časť dvojdomu/ v Ružomberku,časť Plavisko. ZÁKLA

104 900,00 €
Predaj 2 izbového bytu,Ružomberok

Predaj bytu (2 izbový) 47 m2, Ružomberok

Realitná kancelária REMAX Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj nový 2-izbový byt v Ružomberku v mestskej časti Roveň. BYT ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

108 000,00 €