RE/MAX predáva najviac realít na svete

RE/MAX predáva najviac realít na svete

Predaj domu 683 m2, Bratislava - Devínska Nová Ves

Bratislavský

Predaj rodinnej vily v tichej lokalite Bratislavy

Detailné informácie

Realitná kancelária RE/MAX ponúka vo výhradnom zastúpení rodinnú vilu v Bratislave na Poniklecovej ulici. Túto jedinečnú rezidenciu tvoria 2 objekty - rodinné domy, veľká okrasná záhrada, dostatok parkovacích miest a tiché prostredie. Pokiaľ túžite bývať v Bratislave, no uprednostňujete tiché vidiecke prostredie, toto je Vaša príležitosť! ZÁKLADNÉ ÚDAJE - 2 rodinné domy - pozemok celkom: 1752 m² - nadčasové zariadenie - 5-izbový dom: 502 m² - 3-izbový dom: 181 m² - garáž pre 2 autá - sauna - orientácia na juh - dom nie je zaťažený ťarchou INTERIÉR Rodinný dom A Nehnuteľnosť bola postavená a navrhnutá tak, aby splnila všetky potreby pohodlného rodinného života. Jedná sa o 5i rodinný dom s 2 podlažiami. Dom je rozdelený na dennú a nočnú časť, ktoré vzájomne oddeľuje vstupná hala. Nočnú časť tvorí hlavná spálňa na prízemí so samostatným šatníkom. Pri spálni je hlavná kúpeľňa s dvojitou murovanou sprchou, masážnou vaňou a WC. V druhej časti kúpeľne sa nachádza fínska sauna. Súčasťou nočnej časti sú aj 2 samostatné izby na poschodí prepojené spoločnou kúpeľňou s vaňou a WC.
 Dennú časť tvorí obývacia izba s krbom. Ďalej kuchyňa spojená s jedálenskou časťou, špajzou a výstupom na terasu. Z kuchyne sa vchádza do technického krídla domu pozostávajúceho z práčovne, kotolne, garáže pre 2 autá a technickej miestnosti. Súčasťou dennej časti je na poschodí aj otvorená galéria ktorou prechádza komín krbu z obývacej izby na prízemí. Kúrenie je zabezpečené centrálnym plynovým kotlom. Dom má aj alternatívny ohrev - kotlom na pevné palivo a ohrev vody cez solárne trubice na streche. V dome je zabudovaný centrálny vysávač s otvormi v jednotlivých miestnostiach. Dom má video vrátnika. Všetky miestnosti majú vonkajšie žalúzie (automatické alebo manuálne). Spálňa, obývacia izba, kuchyňa, galéria a technická miestnosť majú klimatizáciu. Celý dom bol navrhnutý vo vyššom štandarde, ktorý ponúka budúcemu majiteľovi komfortné bývanie. Rodinný dom B Jedná sa o 3i rodinný dom. Na prízemí sa nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Ďakej obývacia izba spojená s kuchyňou, bez linky a spotrebičov. 
Celý dom je podpivničený. Suterén tvoria 2 vykurované miestnosti. Na poschodí sa nachádzajú 2 izby, z ktorých je menšia orientovaná do ulice a druhá do dvora. Ďalej nasleduje kúpeľňa s vaňou a WC. Na všetkých oknách sú nainštalované vonkajšie žalúzie. Kúrenie v dome je spoločne zabezpečené pre oba objekty z jedného zdroja. Nehnuteľnosť má celkovo 3 podlažia a je v stave štandard. EXTERIÉR Predná časť domu poskytuje priestor pre parkovanie väčšieho počtu aut súčasne + garáž pre 2 autá (40 m²). V zadnej časti pozemku sa nachádza drevený prístrešok pre uskladnenie dreva, záhradnej techniky a množstva iných vecí. Poslúži aj ako prístrešok pre auto. Okrasná záhrada obklopuje celú zadnú časť domu. Terasa ponúka príjemné posedenie pod stromom a výhľadom do záhrady. Pod terasou sa nachádza menšia pivnica. Záhradu tvorí trávnik s okrasnými stromami, drevinami a krami, ktoré ochladzujú celý exteriér. Závlaha je zabezpečená automatickým závlahovým systémom. Od terasy tečie umelý potôčik pre dotvorenie príjemnej atmosféry a relaxu. Po obvode pozemku sú vysadené stromy, ktoré zabezpečujú súkromie. LOKALITA Nehnuteľnosť je umiestnená v tichej lokalite rodinných domov. DNV ponúka turistické trasy a cyklotrasy do Rakúska. Dobrá dopravnú dostupnosť do centra Bratislavy autobusovou a vlakovou dopravou. - OC Bory Mall a nemocnica Bory je vzdialenosť 6,6 km. - zastávka mhd: 2 min. pešo - potraviny: 8 min. pešo - ihrisko: 5min. pešo - železničná stanica: 7 min. pešo - lekáreň: 5min. pešo Kto hľadá rodinné sídlo v tejto lokalite, spozná, že Devínska Nová Ves vie očariť a človek ju nebude chcieť opustiť. Ponúkaná nehnuteľnosť má kvalitné spracovanie, priestranné miestnosti a reprezentatívny charakter. Zároveň má potenciál na podnikanie.

Cena na vyžiadanie v kancelárii
Číslo zakázky 145-N00179
OkresBratislava IV
MestoBratislava - Devínska Nová Ves
UlicaPoniklecová
Počet poschodí2
Počet poschodí pod zemou1
Úžitková plocha683 m²
Plocha parcely1752 m²
Plocha zastavaná509 m2
viac informácií

Virtuálna prehliadka

Video prehliadka

360 stupňové foto

Túto nehnuteľnosť Vám rád(a) predstaví (39 nehnuteľností)

Marcel Trnka

Marcel Trnka Marcel Trnka

Marcel Trnka

RE/MAX Vista
Košická 58
Bratislava, 821 08

Slovenská republika

Odkaz na partnera predaja
Tel. na partnera predaja: 0903 925 517
Tel. do kancelárie: 02/390 555 81
E-mail: marcel.trnka@re-max.sk


Ďalšie nehnuteľnosti partnera predaja
Hypotéka Plus Hypokalkulačka
HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

Potrebujete poradiť / máte záujem o obhliadku?

Podobné nehnuteľnosti v okolí

Prenájom komerčného priestoru 383 m2, Bratislava-Bory

Prenájom komerčného priestoru 383 m2, Bratislava - Devínska Nová Ves

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom obchodný priestor situovaný v Devínskej Novej Vsi neďaleko nákupného centra Bory Mall v Bratis

Cena na vyžiadanie v kancelárii
Prenájom komerčného priestoru 314 m2, Bratislava-Bory

Prenájom komerčného priestoru 314 m2, Bratislava - Devínska Nová Ves

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom obchodný priestor situovaný v Devínskej Novej Vsi neďaleko nákupného centra Bory Mall v Bratis

Cena na vyžiadanie v kancelárii