RE/MAX predáva najviac realít na svete

RE/MAX predáva najviac realít na svete

Predaj bytu (1 izbový) 35 m2, Lučenec

Banskobystrický

Na predaj 1-izbový byt v Lučenci

Detailné informácie

RE/MAX Vám ponúka na predaj útulný 1-izbový byt v lokalite s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta na Vajanského ulici v Lučenci. Byt sa nachádza na 8 poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom a el.vrátnikom. Dispozícia: vstupná chodba, izba, kúpeľňa, toaleta, kuchyňa Izba s výmerou 16,3m2 je priestranná a svetlá, poskytujúca dostatok miesta pre pohodlné bývanie. Kuchyňa je čiastočne zrekonštruovaná a vybavená základnými spotrebičmi. Kúpeľňa je v pôvodnom stave s umakartovým jadrom, čo je výhoda pre tých, ktorí si ju chcú prispôsobiť podľa vlastného vkusu. K bytu o výmere 35,2m2 prislúcha pivnica/2m2/v suteréne bytového domu. Okná miestností sú plastové a orientované na východ a západ. Mesačné náklady pre 2os. spolu 115 eur. Správca bytu: Stavebné bytové družstvo Panelový dom prešiel v roku 2022 a 2023 rekonštrukciou / renovácia strechy, zateplenie obvodového plášťa, nový výťah/ V blízkosti bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane obchodov a služieb, škôl, zdravotníckych zariadení a verejnej dopravy. Byt sa nachádza na 8 poschodí čo zaručuje krásny výhľad na okolie. Tento byt je ideálny pre jednotlivcov, mladé páry, ale aj dobrá investičná príležitosť. Ak Vás naša ponuka zaujala pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať a dohodnúť si obhliadku. CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA: - províziu realitnej kancelárie RE/MAX - prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra) - správny poplatok za vklad vlastníckeho práva - poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - protokolárne odovzdanie bytu vrátane prepisu energií.

Cena predaj: 48 000,00 € Za nehnuteľnosť
Číslo zakázky 138-N00191
OkresLučenec
MestoLučenec
UlicaVajanského
Číslo poschodia8
Počet poschodí8
Počet poschodí pod zemou7
Celková plocha35 m²
viac informácií

Túto nehnuteľnosť Vám rád(a) predstaví (14 nehnuteľností)

Jana Adamová

Jana Adamová Jana Adamová

Jana Adamová

RE/MAX Homecentre
Námestie Štefana Moyzesa 17/A
Banská Bystrica, 97401

Slovenská republika

Odkaz na partnera predaja
Tel. na partnera predaja: +421911317362
Tel. do kancelárie: 0911 111 322
E-mail: jana.adamova@re-max.sk


Ďalšie nehnuteľnosti partnera predaja
Hypotéka Plus Hypokalkulačka
HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

Potrebujete poradiť / máte záujem o obhliadku?

Podobné nehnuteľnosti v okolí

Na predaj lukratívna investičná budova v Lučenci

Predaj komerčného objektu 244 m2, Lučenec

RK RE/MAX Vám ponúka jedinečnú príležitosť investovať do lukratívnej nehnuteľnosti, ktorá sa nachádza na vyhľadávanej Železničnej ulic

359 000,00 €
2-izbový byt s balkónom na predaj  Rúbanisko I v Lučeneci

Predaj bytu (2 izbový) 55 m2, Lučenec

Ak hľadáte príjemný domov s výhľadom na zeleň a s dostatkom možností na vonkajšie aktivity , tento byt je pre vás tou správnou voľbou.

Cena na vyžiadanie v kancelárii