RE/MAX predáva najviac realít na svete

RE/MAX predáva najviac realít na svete

Predaj domu 255 m2, Nové Mesto nad Váhom

Trenčiansky

PREDAJ - Dobový dom v Novom Meste nad Váhom

Detailné informácie

RE/MAX realitná kancelária Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj dobový rodinný dom s pozemkom, postavený ešte za čias Rakúska-Uhorska, vo frekventovanej časti Nového Mesta nad Váhom. ⓘ Druhé kolo obhliadok: 27.-28.9.2024 ✓ ⓘ Obhliadku si môžete objednať u makléra tejto ponuky ✓ Tento dobový rodinný dom je typický architektonickými a dizajnovými charakteristikami z obdobia končiaceho 19.storočia, kedy bol dom postavený. Tak ako vonkajší vzhľad domu, tak aj interiér domu je charakteristický dobou svojho vzniku. Obytnú časť domu tvoria priestranné miestnosti so silnými múrmi (z pálenej tehly), drevenou podlahou, pôvodné drevené dvojité kastlíkové okná, vysoké vstupné, ale aj interiérové dvere (dvojkrídlové), vysoké stropy až do výšky 3,2m. V dvoch obytných miestnostiach boli zachované pôvodné kachľové pece, no v posledných rokoch bol dom vykurovaný plynovým kotlom (umiestneným v prízemnom podlaží domu) s ústredným vykurovaním. Dom je dispozične riešený v 2 podlažiach. Prvé podlažie je čiastočne podzemným a doposiaľ napĺňalo funkciu pivnice a technickej časti domu. Rozčlenené je do 8 samostatných miestnosti. Vyvýšené poschodie tvorilo obytnú časť domu a pozostáva zo 4 izieb, kuchyne, prepojovacej chodby medzi miestnosťami, kúpeľne, WC a z miestnosti so schodiskom do podkrovia. Rodinný dom stojí na ploche 150m2 z celkovej plochy parcely 673m2. Ostatnú časť pozemku tvorí záhrada a menšie staršie hospodárske stavby či garáž. Rodinný dom stojí na križovatke ulíc Ctiborova, Piešťanská, Dukelská, Malinovského, kpt.Nálepku a zároveň v bezprostrednej dostupnosti autobusovej a železničnej dopravy. A práve svojou polohou môže byť táto nehnuteľnosť ideálnou hlavne pre možnosti zriadenia občianskych služieb, gastro, či ubytovanie. Plocha pozemku umožňuje dostavbu ďalšej stavby slúžiacej na polyfunkčný účel využitia vrátane ubytovania. Plocha domu a pozemku: 1.podlažie: 121m2, 2.podlažie: 134m2, Celková plocha pozemku: 673m2. IS: Elektrika: 230V, 400V Plyn: ANO Voda: ANO Odpad: žumpa (kanalizačná prípojka na hranici pozemku) Cena nehnuteľnosti: Na vyžiadanie v realitnej kancelárii. Odkaz na ponuku: https://rem.ax/dobovy_dom ☞ Ak potrebujete zabezpečiť výhodné financovanie kúpy nehnuteľnosti, kontaktujte makléra tejto ponuky. ⓘ Každá inzerovaná nehnuteľnosť v našej ponuke je aktuálna (Podľa spresnenia stavu: na predaj/prenájom, rezervovaná, predaná).

Cena na vyžiadanie v kancelárii
Poznámka k ceneVrátane realitných služieb
Číslo zakázky 115-N00586
OkresNové Mesto nad Váhom
MestoNové Mesto nad Váhom
UlicaPiešťanská
Počet poschodí2
Úžitková plocha255 m²
Plocha parcely673 m²
Plocha zastavaná520 m2
Úžitková plocha podkrovia 100 m²
Úžitková plocha prízemie121 m²
viac informácií

360 stupňové foto

Túto nehnuteľnosť Vám rád(a) predstaví (21 nehnuteľností)

Marián Bielik

Marián Bielik Marián Bielik

Marián Bielik

RE/MAX NaMax
Hurbanova 752/1
Nové Mesto nad Váhom, 915 01

Slovenská republika

Odkaz na partnera predaja
Tel. na partnera predaja: +421 905 319 946
Tel. do kancelárie: +421 908 513 793
E-mail: marian.bielik@re-max.sk


Ďalšie nehnuteľnosti partnera predaja
Hypotéka Plus Hypokalkulačka
HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

Potrebujete poradiť / máte záujem o obhliadku?

Podobné nehnuteľnosti v okolí

REZERVOVANÉ - PREDAJ garsónka, Malinovského ul., Nové Mesto nad Váhom

Predaj bytu (garsónka) 25 m2, Nové Mesto nad Váhom

• Kto hľadá "štartovacie bývanie", toto je ideálna príležitosť! • Stačí Vám priniesť si len svoje osobné veci a môžete bývať!

Cena na vyžiadanie v kancelárii
cena je uvedená vrátane provízie a realitných služieb
PREDAJ - 4-izbový bungalov - HOLODOM

Predaj domu 90 m2, Nové Mesto nad Váhom

RE/MAX realitná kancelária vám v zastúpení majiteľa ponúka na predaj novostavbu rodinného domu, v štádiu HOLODOM, v Novom Meste nad Váhom.

195 000,00 €
Vrátane realitných služieb