RE/MAX predáva najviac realít na svete

RE/MAX predáva najviac realít na svete

Predaj bytu (3 izbový) 81 m2, Nové Mesto nad Váhom

Trenčiansky

NA PREDAJ - 3 izbový byt so záhradou - Nové Mesto nad Váhom

Detailné informácie

RE/MAX realitná kancelária Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj 3 izbový byt (81m2) s loggiou, záhradou, veľkou pivnicou, v bytovom dome v oplotenej zástavbe s bezproblémovým parkovaním, v okrajovej časti Nového Mesta nad Váhom. Byt sa nachádza na ulici Čachtická, v bytovom dome, na 3. nadzemnom podlaží (z 3). Úžitková plocha bytu je 81m2 vrátane príslušenstva bytu. Dispozične byt pozostáva z obývacej miestnosti s loggiou, kuchyne s jedálňou, spálne, detskej izby, chodby, kúpeľne, samostatného WC, šatníka, komory a väčšej pivnice v suteréne domu. Byt bol zrekonštruovaný, jadro je murované. K bytu prislúcha okolitý pozemok (oplotený), ktorý vlastníkom bytov poskytuje bezproblémové parkovanie, záhradky, ale aj vlastné detské ihrisko. (k bytu prislúcha vyhradená plocha záhradky). Bytový dom: Bytový dom je zrekonštruovaný a zateplený. Vykurovanie domu je zabezpečené ústredným kúrením s plynovým kotlom (v pivnici domu). V jednom vchode je len 6 bytov. Poloha a výhody: Bytový dom (vchod) je jedným z štyroch domov postavených na oplotenej parcele prislúchajúcej vlastníkom bytov, v pokojnej časti Nového Mesta n/V. Aj vzhľadom na pokojnú lokalitu mesta s bezprostredne blízkym napojením na hlavnú cestu "Čachtická" máte okamžitú dostupnosť centra mesta s plnou občianskou vybavenosťou. Oplotená parcela poskytuje bezpečie vašim deťom, pokojné bývanie a súkromie len 4 bytových domov. Suterén: • K bytu prislúcha veľká pivnica (cca 8m2). Byt je orientovaný: • J/S IS: • voda, elektrika, plyn, kanalizácia, satelitná TV, • kúrenie - lokálne ústredné (plynový kotol v pivnici) Mesačné náklady: < 250€/3osoby/mesiac Hodnotenie makléra: ★★★★★★★★★☆ Odkaz na ponuku: https://rem.ax/byt_cachticka_ulica ⓘ Už 7 rokov sme Vašou najdôveryhodnejšou značkou v realitách. ⓘ Obhliadku si môžete objednať u makléra tejto ponuky ✓ ☞ Potrebujete zabezpečiť výhodné financovanie? • kontaktujte makléra tejto ponuky. ⓘ Každá inzerovaná nehnuteľnosť v našej ponuke je aktuálna (Podľa spresnenia stavu: na predaj/prenájom, rezervovaná, predaná).

Cena predaj: 135 000,00 € Za nehnuteľnosť
Poznámka k ceneVrátane realitných služieb
Číslo zakázky 115-N00595
OkresNové Mesto nad Váhom
MestoNové Mesto nad Váhom
UlicaČachtická
Číslo poschodia3
Počet poschodí3
Počet poschodí pod zemou1
Celková plocha81 m²
viac informácií

Túto nehnuteľnosť Vám rád(a) predstaví (21 nehnuteľností)

Marián Bielik

Marián Bielik Marián Bielik

Marián Bielik

RE/MAX NaMax
Hurbanova 752/1
Nové Mesto nad Váhom, 915 01

Slovenská republika

Odkaz na partnera predaja
Tel. na partnera predaja: +421 905 319 946
Tel. do kancelárie: +421 908 513 793
E-mail: marian.bielik@re-max.sk


Ďalšie nehnuteľnosti partnera predaja
Hypotéka Plus Hypokalkulačka
HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

Potrebujete poradiť / máte záujem o obhliadku?

Podobné nehnuteľnosti v okolí

PREDAJ garsónka, Malinovského ul., Nové Mesto nad Váhom

Predaj bytu (garsónka) 25 m2, Nové Mesto nad Váhom

• Kto hľadá "štartovacie bývanie", toto je ideálna príležitosť! • Stačí Vám priniesť si len svoje osobné veci a môžete bývať!

Cena na vyžiadanie v kancelárii
cena je uvedená vrátane provízie a realitných služieb
Na prenájom externý priestor (na stánok, iné služby), RGB Javorina

Prenájom komerčného priestoru 20 m2, Nové Mesto nad Váhom

RE/MAX ponúka na prenájom vonkajší obchodný priestor o rozlohe 20 m² v atraktívnom obchodnom centre RGB Javorina, nachádzajúcom sa v Novom Me

350,00 €
25eur marketing / mesiac
PREDAJ - Dobový dom v Novom Meste nad Váhom

Predaj domu 255 m2, Nové Mesto nad Váhom

RE/MAX realitná kancelária Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj dobový rodinný dom s pozemkom, postavený ešte za čias Rak

Cena na vyžiadanie v kancelárii
Vrátane realitných služieb
PREDAJ - 4-izbový bungalov - HOLODOM

Predaj domu 90 m2, Nové Mesto nad Váhom

RE/MAX realitná kancelária vám v zastúpení majiteľa ponúka na predaj novostavbu rodinného domu, v štádiu HOLODOM, v Novom Meste nad Váhom.

195 000,00 €
Vrátane realitných služieb