Ak franšíza, tak RE/MAX

Publikované: Piatok, 29 Júl, 2022 - 10:39,

Chcete podnikať, ale máte obavy z budúcnosti?

Lámete si hlavu nad tým, čo všetko nám ťažké časy prinesú?

Stavte na istotu a vyberte si RE/MAX!

 

RE/MAX patrí medzi najspoľahlivejšie a najuznávanejšie franšízingové spoločnosti na svete. Rovnakým spôsobom a veľmi úspešne funguje aj na slovenskom trhu už od roku 2006.

 

Franšízing (angl. franchising) je obľúbený spôsob podnikania, kde poskytovateľ franšízy, čiže franšízor, poskytuje druhej strane, čiže franšízistovi priamu alebo nepriamu odplatu za to, že využíva súbor práv priemyselného či duševného vlastníctva. Cieľom tohto vzťahu je výroba alebo predaj tovaru, služieb alebo technológií koncovému zákazníkovi.

 

Spôsob podnikania v RE/MAX funguje v zásade na princípe franšízingu. Majiteľ licencie, čiže majiteľ vlastnej realitnej kancelárie, podniká samostatne vybranou právnou formou, pričom pri tejto činnosti používa spoločnú firemnú identitu (logo, firemné farby, reklamné materiály), know-how, ako aj ďalšie marketingové a technické prostriedky na dosahovanie podnikateľských cieľov.

 

Franšízistom v RE/MAX sa môže stať každý zodpovedný, spoľahlivý, usilovný a férový človek, ktorý rád pracuje s ľuďmi, vie sa orientovať v obchode, rád komunikuje, neustále sa vzdeláva a je schopný dosahovať vopred stanovené ciele.

 

Výhodou franšízingu v RE/MAX je úspora vstupného kapitálu na podnikanie, možnosť využívania overeného know-how, a to so všetkými benefitmi, vďaka ktorým budete schopný ihneď nastúpiť do rozbehnutého vlaku. Keďže je RE/MAX na realitnom trhu obrovským a významným hráčom, existuje veľký predpoklad, že aj vy budete v predaji nehnuteľnosti úspešný.

 

 

A čo obavy? Tie sú tu stále bez ohľadu na lepšie alebo horšie časy. Od začiatku aj počas celého podnikania nebudete sami. Budeme tu pre vás stále a pomôžeme vám s tvorbou reklamy aj s náborom prvých realitných maklérov i klientov.

 

Staňte sa franšízistom v RE/MAX a rozbehnite sľubnú kariéru pod krídlami silného partnera!

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.