Ako Feng Shui ovplyvňuje náš každodenný život

Publikované: Štvrtok, 9 Február, 2017 - 10:06, energia v priestore

Základ systému princípov Feng Shui môžeme nájsť v Ázii. Vtedajší obyvatelia skúmali a sledovali rôzne faktory prírody, jej správanie a vplyv na život i úrodu. Samozrejme, ako sa menila príroda a jej aspekty, menil sa a dopĺňal aj tento systém.

Časom z toho vznikol ucelený systém, ktorý sa dostal do celého sveta. Podstatou systému je správny a zdravý, vyvážený pohyb energie, ktorá k nám prichádza z vesmíru cez vrstvy vzduchu. Táto energia je vždy pozitívna, nikdy neobsahuje nejaké škodlivé zložky.

Energiu, s ktorou Feng Shui pracuje a ju usmerňuje, nájdete všade, kde sa pohybujete – doma, v práci, na chate, na cestách, v prírode, na staniciach dopravy, v obchodoch alebo obchodnom centre, vo fitnescentre, wellnesse, v hoteloch a hotelových komplexoch, športoviskách, baroch či reštauráciách... Dokonca aj mnohé obchody a obchodné reťazce na Slovensku majú svoje logo i predajne „nastavené" systémom Feng Shui a rozhodne sú úspešné. Platí však, že použitie Feng Shui v obchodnom sektore nie je „zlatou baňou bez hraníc", ale je určitou oporou a podporou v ťažších časoch.

Vedeli ste, že Dubaj je z veľkej časti postavený podľa pravidiel Feng Shui? A čo tak Hong Kong? Ten bol pôvodne agrárnym priestorom, avšak astrológovia v spojení s majstrami feng shui vypočítali „miesto sily", spevnili podklad a postavili tam mesto, ktoré je bezpochyby prosperujúce. Singapur – mestský štát, ktorého 30% príjmov tvorí turizmus – je celý postavený podľa zásad feng shui a je to celosvetovo významné mesto. Z európskych miest by sme uviedli časti Amsterdamu a Kodane. Na grécko-tureckom Cypre je domová štvrť Minthis Hills, ktorá má svoj základ v liste stromu a nesie taktiež určité znaky feng shui.

feng energia

Architekti vo svete bežne spolupracujú s feng shui poradcami (analytikmi). Slovensko je v začiatkoch, no povedomie o existencii feng shui je určite silnejšie ako pred 10-timi rokmi.

Chcete sa vo Vašom byte, v dome či kancelárii cítiť príjemne? Spoločnosť Energia v priestore sa zameriava na kompletné riešenie podľa princípov Feng Shui u všetkých druhoch nehnuteľností.

Pre RE/MAX klientov spoločnosť poskytuje 20% zľavu na všetky služby.

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!