Ako si vybrať realitnú kanceláriu?

Publikované: Piatok, 2 Október, 2020 - 12:54,

Rozhodli ste sa kúpiť nehnuteľnosť?

Plánujete predať byt, dom, pozemok, chalupu či iný druh nehnuteľnosti?

Alebo máte záujem o prenájom, či už ako majiteľ alebo nájomca?

 

Ak si aj vy myslíte, že čas sú peniaze a že nechcete mať zbytočné opletačky s vybavovaním kúpy, predaja či prenájmu nehnuteľnosti vo vlastnej réžii, je na čase poobzerať sa po vhodnej realitnej kancelárii, ktorá vám pomôže vyriešiť všetky potrebné otázky a súvisiace náležitosti.

 

 

Našťastie žijeme v dobe, v ktorej si môžeme vyberať, avšak nie vždy vieme, na základe čoho samotný výber uskutočníme. Aby sme vám uľahčili rozhodovanie, pripravili sme pre vás krátkych desať bodov, ktoré vám pomôžu pri výbere vhodnej realitnej kancelárie pre váš budúci obchod.

 

  1. Značka – vyberte si realitnú kanceláriu, ktorá je známa nielen u nás, ale aj na celom svete! Renomé realitnej kancelárie je predpokladom spoľahlivosti a zodpovedného prístupu, s ktorým majú skúsenosti milióny ľudí v každom kúte sveta.
  2. Referencie – vyberte si realitnú kanceláriu, ktorá má množstvo referencií a odporúčaní! Nekupujte mačku vo vreci, ale overte si reálne skúsenosti od reálnych klientov.
  3. Služby – vyberte si realitnú kanceláriu, ktorá vám ponúkne komplexné služby! Ubezpečte sa, že vybraná realitka vám poskytne full servis od identifikácie vašich potrieb, cez analýzu trhu, stanovenia reálnej ceny, aktívne hľadanie kupujúceho, predávajúceho alebo prenajímateľa či zaistenie financovania, až po právny a popredajný servis.
  4. Spolupráca – vyberte si realitnú kanceláriu, ktorá sa nehrá len na vlastnom piesočku, ale má rozhodené siete naprieč celým mestom, regiónom či štátom, alebo dokonca celým svetom!
  5. Realitní makléri – vyberte si realitnú kanceláriu, ktorá zamestnáva profesionálnych, skúsených, certifikovaných a overených realitných maklérov na plný úväzok!
  6. Ponuka – vyberte si realitnú kanceláriu, ktorá dokáže svoju ponuku efektívne a presne zacieliť na konkrétnych záujemcov!
  7. Inzercia – vyberte si realitnú kanceláriu, ktorá disponuje množstvom marketingových kanálov, cez ktoré bude propagovať vašu nehnuteľnosť alebo vaše záujmy či požiadavky!
  8. Starostlivosť – vyberte si realitnú kanceláriu, ktorá sa bude o vás starať nepretržite od doby prvého kontaktu, až po odovzdanie nehnuteľnosti do užívania alebo po ukončenie obchodu!
  9. Právna ochrana – vyberte si realitnú kanceláriu, ktorá vám poskytne všetky právne služby, súvisiace s kúpou, predajom či prenájmom nehnuteľností!
  10. Popredajný servis – vyberte si realitnú kanceláriu, ktorá hneď nezabuchne za vami dvere po podpísaní zmluvy, ale na ktorú sa budete môcť obrátiť aj po uzavretí obchodu!

 

Rozhodnite sa správne a vyberte si realitnú kanceláriu, ktorá spĺňa všetky tieto body! Jednou z nich je rozhodne RE/MAX – celosvetová sieť realitných kancelárií, ktorá vám zabezpečí hladký a bezpečný priebeh kúpy, predaja a prenájmu akéhokoľvek typu nehnuteľnosti.

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.