Atraktívny príbeh cieľavedomej realitnej maklérky

Publikované: Piatok, 3 Máj, 2019 - 13:33,

Úspešní franšízisti sú pre sieť realitných kancelárií RE/MAX tou najväčšou devízou. Prečo?

Pretože aj vďaka nim sa značka RE/MAX dostáva do povedomia široko ďaleko aj tam, kde predtým nerezonovala.

 

 

Franšízisti sú nosnými piliermi našej celosvetovej spoločnosti. Svojou odvahou, prácou, usilovnosťou, cieľavedomosťou, rozhľadenosťou a ochotou vzdelávať sa, dokazujú ostatným ľuďom, hlavne tým nerozhodným, že úspech môže dosiahnuť skutočne každý. Stačí si nájsť vhodného a predovšetkým silného partnera, s ktorým sa budete cítiť v bezpečí a ktorý vás bude neustále motivovať a podporovať.

 

Takým partnerom je RE/MAX – líder na trhu s nehnuteľnosťami nielen u nás, ale aj na celom svete.

Tak prečo nezačať spolupracovať s niekým, kto vie ako na to? Prečo nezačať podnikať vo vlastnom, s podporou silného partnera a so značkou, ktorú pozná 8 z 10 Slovákov?

 

Na takúto otázku si pred nejakým časom odpovedala aj naša kolegyňa Zuzana Kovalcsiková, ktorá je majiteľka realitnej kancelárie RE/MAX Attractive v Dunajskej Strede.

 

 

 

O spolupráci s RE/MAX-om Zuzana hovorí toto: „Podnikanie v oblasti realít bolo pre mňa to pravé, len som nevedela ako na to. Pokiaľ neviete ako na to, ideálnym spôsobom je franšíza s prepracovaným systémom. A ten najprepracovanejší som našla v RE/MAX.“

 

Zuzana je špecialistka na predaj a prenájom nehnuteľností, predovšetkým bytov, domov, vil, pozemkov a rôznych komerčných nehnuteľností. V realitnej kancelárii RE/MAX Attractive, kde je zároveň hrdou majiteľkou franšízovej licencie, pôsobí od roku 2008. Ako jediná Slovenka získala medzinárodný titul RE/MAX Broker Owner of the Year pre všetky krajiny sveta s výnimkou USA a Kanady, a to za úspešné pôsobenie v sieti RE/MAX. Vďaka jej profesionalite, úsiliu a elánu sa spolupodieľala na získaní ocenenia Kancelária roka 2016 na Slovensku a Kancelária roka 2018 v rámci Západného Slovenska.

 

 

 

Páči sa vám Zuzanin príbeh? Aj vás láka podnikanie s nehnuteľnosťami, no neviete ako na to? Príďte k nám a ruka v ruke začneme písať aj vašu úspešnú reality story!

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.