Chcete mať nehnuteľnosť v Amerike, Afrike, či Ázii?

Publikované: Štvrtok, 16 Máj, 2019 - 11:03,

Poďte do toho s RE/MAX!

RE/MAX je najväčšia sieť realitných kancelárií na svete. A aj na Slovensku.

V tejto našej rodine nájdete zastúpenie v každom kúte sveta – od Európy, po Áziu a Pacifik, Afriku až po Ameriku.

Ak premýšľate, že svoje peniaze investujete do nehnuteľnosti v zahraničí, môžeme vám s tým pomôcť. A urobíme to s radosťou!

 

 

V rámci nášho referenčného systému, vieme sprostredkovať kúpu, alebo predaj či prenájom aj v krajinách mimo Slovenskej republiky. Ako sme už spomenuli, v RE/MAX sme všetci jedna veľká rodina. A aj v rodine to tak býva, že ak niekto potrebuje helfnúť s bývaním alebo ubytovaním v zahraničí, a vy tam máte rodinného príslušníka, dáte mu naňho kontakt, alebo ho rovno poprosíte o konkrétnu pomoc. Takto to funguje aj u nás.

 

Sieť realitných kancelárií RE/MAX je (takmer) všade!

 

Ste patriot a v Európe sa cítite najlepšie? Vyberte si nehnuteľnosť u našich susedov alebo v ďalších 35 európskych krajinách. Veľmi obľúbené sú dovolenkové destinácie v Taliansku, Španielsku, Francúzsku, Grécku, na Malte, Cypre alebo neďalekom Chorvátsku či Bulharsku.

 

USA a Kanada má v rámci siete RE/MAX najväčšie zastúpenie (v počte realitných kancelárií). Nehnuteľnosť v severnej Amerike, vrátane Mexika vám sprostredkujeme s tými najlepšími maklérmi na svete! Výnimkou nie sú ani krajiny Centrálnej alebo Južnej Ameriky či veľmi obľúbeného Karibiku. Na americkom kontinente nájdete naše zastúpenie vo viac ako 37 krajinách.

 

A čo poviete na Áziu a Afriku?

RE/MAX má na Strednom východe zastúpenie v 9 krajinách, v Afrike 18 a v Ázii a Pacifiku 17.

Páčilo by sa vám mať svoju vlastnú nehnuteľnosť niekde v Spojených arabských emirátoch alebo  v čoraz navštevovanejšom Ománe? Či dokonca u protinožcov v Austrálii či na Novom Zélande?

Všetko je možné a výnimkou nie sú ani domy, byty a apartmány v Japonsku, Číne, Singapure, Thajsku alebo africkom Maroku, Keni či na Seycheloch.

 

Ponuka je viac než široká. Stačí si len vybrať a osloviť nás!

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.