Čo vás čaká na začiatku kariéry v RE/MAX?

Publikované: Štvrtok, 30 Jún, 2022 - 13:33,

Hľadáte si novú prácu alebo túžite po kariérnej zmene?

Poďte k nám!

V našej sieti realitných kancelárií, ktorá je známa nielen u nás, ale na celom svete, máme pre vás skvelú ponuku. Naštartujte svoju kariéru ako majiteľ vlastnej realitnej kancelárie RE/MAX!

 

Ak čítate tento článok, prvý krok kontaktu máme úspešne za sebou. Teraz sú na rade ďalšie kroky, ktoré vás vydajú na úspešnú cestu kariéry v RE/MAX.

 

 

Čo vás čaká na začiatku?

 1.      Dohodnete si schôdzku s franšízistom

Sprostredkujeme vám schôdzku s franšízistom, čiže majiteľom franšízy RE/MAX, ktorý podniká pod značkou RE/MAX a svoju podnikateľskú činnosť vykonáva samostatne, s využitím know-how a ostatných materiálno-technických, ako aj marketingových a personálnych nástrojov.

 

 2.      Vyberiete si požadovanú lokalitu

Aby ste svoju novú podnikateľskú činnosť mohli vykonávať efektívne a spoľahlivo, vyberiete si miesto i mesto, v ktorom bude sídliť vaša vlastná realitná kancelária. Lokalitu, v ktorej budete pôsobiť by ste mali dobre poznať, aby ste si mohli uľahčiť podnikanie i samotný proces predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností.

 

 3.      Absolvujete vstupné školenia

V cene franžízy sú zahrnuté aj dôležité vstupné školenia, ktoré vás pripravia na pozíciu franšízistu. Okrem toho vám umožnia oboznámiť sa s naším know-how, predstavia vám techniky a praktiky obchodu a naučia vás, respektíve zdokonalia vás v oblasti predaja nehnuteľností.

 

 4.      Využijete služby mentora

Pri rozbiehaní vlastného podnikania nebudete vôbec sami! Skúsený mentor vám pomôže so všetkým, čo budete potrebovať a v prípade nutnosti sa naňho budete môcť obrátiť aj v budúcnosti. Keďže RE/MAX je jedna veľká rodina, v každom jej členovi budete môcť nájsť oporu a porozumenie, a to nielen na začiatku, ale počas celej vašej kariéry.

 

 5.      Zapojíte sa do kvalitných Business školení

RE/MAX sme zvyknutí na nepretržité vzdelávanie. Ak chcete u nás pracovať a baví vás učenie i objavovanie nových skúseností i zručností, potom bude vaša kariéra i podnikanie prekvitať. V rámci RE/MAX akadémie môžete absolvovať rôzne workshopy a školenia, ktoré sú zamerané na obchodné a komunikačné zručnosti alebo na nábor a motiváciu nových realitných maklérov.

 

Ak sa vám páči vstupný proces naštartovania kariéry v RE/MAX neváhajte a kontaktujte nás už dnes!

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 100 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.