Ďakujeme, že ste s nami a že nám dôverujete

Publikované: Piatok, 31 December, 2021 - 18:04,

Vy – naši klienti ste pre nás nesmierne dôležití!

Nehovoríme to preto, aby sme sa vám zapáčili alebo aby sme si u vás či u širokej verejnosti urobili očko. Hovoríme vám to preto, lebo bez vás by značka RE/MAX nemala takú silu a renomé, akú má nielen u nás na Slovensku, ale aj všade vo svete.

 

Práve vďaka vám, sme aj tento rok obhájili prvenstvo v ankete NAJDÔVERYHODNEJŠIA ZNAČKA ROKA 2021! Už piaty rok za sebou je RE/MAX značkou, ktorej naši klienti maximálne dôverujú, a to je dôvod, vďaka ktorému sa vám ešte väčšmi chceme poďakovať za vašu priazeň.

 

Anketa o najdôveryhodnejšie značky patrí medzi renomované marketingové aktivity, ktorú uskutočňuje nezávislá výskumná agentúra NielsenIQ. Program Dôveryhodné značky 2021 je najrozsiahlejší prieskum svojho druhu, ktorý je zameraný na spotrebiteľskú dôveru značiek bežného, čiže rýchloobratkového a spotrebného tovaru, ako aj služieb, inštitúcií, automobilového priemyslu či medicínskych produktov.

 

Do prieskumu, ktorý sa uskutočnil v októbri tohto roka, sa zapojilo celkovo 2000 respondentov. Ide o reprezentatívnu vzorku spotrebiteľov na Slovensku, ktorá v rôznych kategóriách hodnotí množstvo značiek, ktoré sú v prieskume zaradené a s ktorými mali skúsenosť v rámci predaja. Okrem toho sa do ankety vždy pridávajú aj nové kategórie, a preto si respondenti môžu vybrať aj z iných, než klasických kategórií obchodu i služieb.

 

Toto ocenenie, ako aj vedomie, že ste s nami v dobrom aj v zlom, aj v čase pandémie, nebezpečenstva a obmedzení, nás motivuje pracovať pre vás ešte s väčším odhodlaním a nasadením, než kedykoľvek pred tým.

 

Ďakujeme, že ste. Ďakujeme, že ste s nami a že nás posúvate smerom k lepším a kvalitnejším službám.

 

 

S úctou a vďakou váš RE/MAX

 

--

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.