Deväť novoročných predsavzatí

Publikované: Piatok, 4 Január, 2019 - 15:59, Deväť novoročných predsavzatí

Zvládli sme to! Prehupli sme sa do nového roka, na začiatku ktorého si už každý tradične dáva nejaké predsavzatie. Aj my v RE/MAX sme na tom podobne a rozmýšľame, čo by sme pre našich klientov a fanúšikov mohli urobiť v roku 2019.

 zimnny_strom_blog.jpg

 

Devina je sympatické číslo, tak sme si povedali, že si pre vás pripravíme 9 novoročných predsavzatí, ktoré sa budeme snažiť splniť do bodky. Nech sa páči, tu sú:

 

Bezpečnosť

Bezpečný predaj, kúpa a prenájom nehnuteľností je jeden z najdôležitejších aspektov, ktoré musia byť splnené pri činnosti realitných maklérov. Našim klientom budeme garantovať, aby s nami uzatvárali obchody, ktoré budú bezpečné a maximálne bezproblémové.

 

Spokojnosť

Nám v RE/MAX skutočne záleží na tom, aby na zozname našich klientov boli iba tí spokojní. Preto sa budeme snažiť robiť našu prácu tak, aby za naším úsilím bolo vidno uspokojených klientov.

 

Zodpovednosť

Predaj nehnuteľností, rovnako ako každý iný obchod by mal prebiehať zodpovedne. Mal by ho vykonávať zodpovedný realitný maklér, ktorý svoju prácu vykonáva s tým najlepším úmyslom a s takými vedomosťami a schopnosťami, ktoré zabezpečia plynulý priebeh obchodu od momentu oslovenia, cez uzatvorenie obchodu, odovzdanie nehnuteľnosti do užívania až po popredajný servis.

 

Spoľahlivosť

V nadväznosti na predchádzajúci bod je v našom prípade nevyhnutná aj spoľahlivosť. Tá súvisí najmä s tým, že sa na nás budete môcť kedykoľvek obrátiť a my vám budeme môcť odpovedať na vaše otázky kedykoľvek to budete potrebovať.

 

Férovosť

Fair-play nie je iba vecou športu, ale takisto sa vyžaduje aj pri každej práci. Budeme sa preto usilovať, aby sme s vami hrali čistú hru bez zavádzania a postranných úmyslov.

 

Profesionalita

Realitní makléri RE/MAX sú ozajstní odborníci a profesionáli. Avšak budeme sa neustále vzdelávať a rozširovať svoje obchodné a predajné zručnosti tak, aby sme v čo najlepšej miere uspokojili potreby a želania každého klienta.

 

Ochota

Budeme ochotní a budeme sa usilovať o to, aby sme „neodbili“ ani jedného klienta. Trpezlivosť a slušnosť budú, rovnako ako doteraz, našimi silnými stránkami, ktoré budeme vždy vylepšovať.

 

Kvalita

Služby v oblasti predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností budeme poskytovať tak, aby sme klientovi ponúkli kvalitný servis, ktorý nikde inde nenájde.

 

Konkurencieschopnosť

Budeme sledovať novinky a trendy a budeme sa im snažiť prispôsobiť tak, aby si potenciálni klienti zakaždým vybrali RE/MAX.

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.