Dobrých maklérov sa v RE/MAX stále veľa zmestí

Publikované: Štvrtok, 6 Január, 2022 - 15:35,

Počujete to?

Ten hlas, ktorý vás volá, aby ste otočením listu v kalendári, otočili aj váš kariérny život správnym smerom?

 

Ak sme v minulosti tvrdili, že reality sú v kurze, dnes by sme tento argument mohli položiť na absolútny vrchol. Predaj nehnuteľností šliape ako švajčiarske hodinky. Predávajúci neváhajú predávať svoje nehnuteľnosti za astronomické sumy, pretože trh a okolnosti im to dovoľujú. Kupujúci zasa tieto nehnuteľnosti kupujú aj s rizikom, pretože hypotéky sú dnes najlacnejšie a aj napriek sprísneným podmienkam sú stále dostupné.

 

Doba praje pripraveným, a preto má RE/MAX v hľadáčiku práve vás – odhodlaných, zodpovedných, spoľahlivých a učiacich sa ľudí, ktorí sa neboja výziev a tvrdej práce. Pozývame vás k nám, do našej RE/MAX rodiny, v ktorej zaujmete čestné miesto ako partner predaja – realitný maklér.

 

 

Generálny riaditeľ a predseda predstavenstva RE/MAX Adam Contos o práci realitného makléra často hovorí, že: „ak sa tomu venuješ, nájdeš spôsob. Ak nie, nájdeš výhovorku."

A presne tu je pes zakopaný. Realitný maklér alebo partner predaja nehnuteľností by sa mal v prvom rade naplno venovať svojej práci. Mal by ju brať skôr ako poslanie, než rutinnú činnosť. Okrem toho, by realitný maklér mal byť od kosti obchodníkom, ktorého baví práca s ľuďmi a neustále si kladie vyššie a vyššie ciele.

 

Možno si položíte otázku, prečo by ste práve vy mali spolupracovať s RE/MAX.

Odpoveď je jednoduchá. RE/MAX je celosvetový líder na trhu s nehnuteľnosťami, s pôsobením vo viac ako 110 krajinách sveta. Značka RE/MAX je známa naozaj všade. Len u nás ju pozná až 8 z 10 Slovákov.

 

RE/MAX sa dobrých maklérov veľa zmestí, pretože o šikovných a cieľavedomých ľudí máme vždy eminentný záujem. Rodina RE/MAX má vyše 130 tisíc členov, no aj toto číslo sa môže zväčšiť aj vďaka kvalitným ľuďom, ako ste vy!

 

Okrem zázemia, pevných základov, renomovanej značke a silného partnera, o ktorého sa môžete vždy oprieť, na vás čaká veľa práce, ale aj množstvo benefitov. Už teraz sa môžete tešiť na skvelý tím, ktorý vám pomôže so všetkým, s čím sa stretnete. Na úvod vás bude sprevádzať skúsený mentor, absolvujete úvodné školenia a následne začnete pracovať samostatne vo vybranej realitnej kancelárii. Po dosiahnutí potrebnej praxe si budete môcť otvoriť aj vlastnú realitnú kanceláriu.

 

Finančná nezávislosť, skvelé ohodnotenie, časová flexibilita, viac voľného času, kariérny rast, vzdelávanie či know-how predstavujú len zlomok toho, čo nikde inde nenájdete. RE/MAX vám ponúka príležitosť, ktorá si vyžaduje úsilie, odhodlanosť a nasadenie, avšak po ňom prichádza zber bohatého ovocia, ktoré uspokojí nielen vaše finančné, ale aj kariérne i osobné ciele.

 

Beriete?

Ak áno, neváhajte nás kontaktovať. Už teraz sa na vás tešíme!

 

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.