Franšízista – vlastník realitnej kancelárie RE/MAX

Publikované: Streda, 1 Február, 2023 - 14:03,

Väčšina z nás túži po plnohodnotnej a perspektívnej práci, ktorá nás bude nielen živiť, ale aj napĺňať.

Jednou z takých je práca v realitách.

 

Predaj nehnuteľností v sieti realitných kancelárií RE/MAX môže realizovať realitný maklér – partner predaja alebo vlastník realitnej kancelárie – franšízista. Mať vlastnú kanceláriu vo svojom meste, uskutočňovať a riadiť vlastné obchody, byť sám sebe pánom a organizovať si pracovný a súkromný život môže naozaj každý. Áno aj vy! Stačí ak sa stanete partnerom podnikania v RE/MAX.

 

Reality sú odvetvie, ktoré prosperuje za každého „počasia“. Či je slnko, či dážď, pandémia, vojna alebo mimoriadne zlá ekonomická alebo spoločenská situácia, predaj nehnuteľností sa nezastaví. Aj keď ho ovplyvňuje inflácia, nezamestnanosť, úrokové sadzby, zdražovanie a ďalšie negatívne faktory, predáva sa nepretržite. Ľudia totiž stále chcú bývať vo vlastnom, sami, v novom alebo majú potrebu sa sťahovať a kupovať komerčné či rekreačné nehnuteľnosti.

 

 

RE/MAX vás pozýva, aby ste boli pri tom!

Keďže neustále hľadáme partnerov na podnikanie, radi by sme vás pozvali, aby ste si aj vy odkrojili z koláča, ktorý vám prinesie úspech, výborné ohodnotenie, slobodu a čas pre seba a vašich najmilších. Franšíza je ideálny spôsob podnikania, pretože vám ponúka opakovaný a overený úspech. Mať vlastnú realitnú kanceláriu neznamená začínať úplne od piky. V prvom rade, RE/MAX je silný partner a líder, o ktorého sa môžete bezpečne oprieť. Ďalej sa môžete spoľahnúť na podnikateľský koncept a know-how bez chýb, ktorý je preverený časom a miliónmi klientov po celom svete.

 

Franšíza je šikovný spôsob podnikania, pri ktorom:

-        nezačínate od nuly,

-        nebudete na podnikanie sami,

-        rýchlo získate know-how

-        a presadíte sa medzi veľkými hráčmi v rámci našej realitnej siete, ale aj slovenského realitného trhu.  

 

Ako franšízista – vlastník realitnej kancelárie RE/MAX ušetríte množstvo peňazí, ktoré si vyžaduje začatie vlastného podnikania. Okrem toho ušetríte aj na reklame, marketingových materiáloch i pri nábore prvých maklérov a zákazníkov. S nami budete podnikať vo vlastnom, ale nikdy nie sami. Preto neváhajte a pridajte sa k nám už dnes!

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.