Hľadáte si prácu? Práve ste ju našli!

Publikované: Štvrtok, 4 Február, 2021 - 13:28,

Prišli ste vinou koronakrízy o prácu?

Nerobte si z toho ťažkú hlavu, pretože príležitosť naštartovať novú a perspektívnu kariéru máte v najväčšej celosvetovej sieti realitných kancelárií RE/MAX!

 

Niekedy sa hovorí, že na to, aby ste niečo výnimočné našli, potrebujete niečo stratiť. Takto podobne je to aj s prácou. O jednu ste prišli, ale druhá – lepšia, na vás čaká u nás, pod krídlami silného lídra, s ktorým budete neustále rásť a napredovať.

 

 

RE/MAX má pre vás hneď dve ponuky spolupráce. Prvou je kariéra partnera predaja nehnuteľností (realitného makléra). Druhá ponuka vám otvára dvere do vlastného podnikania vo vlastnej realitnej kancelárii, vo forme franšízingu.

 

Ak vás baví obchod, nehnuteľnosti a práca s ľuďmi , potom bude pre vás pozícia partnera predaja nehnuteľností tou správnou voľbou. V rámci tejto pozície vám ponúkame viac než len predaj nehnuteľností. Keďže sme lídrom na realitnom trhu a značka RE/MAX má nielen vo svete, ale aj u nás na Slovensku silné renomé, vďaka nej vás bude poznať až 8 z 10 Slovákov. Okrem toho na vás čaká členstvo v našej súdržnej rodine, skvelý tím, príležitosť k osobnostnému a profesijnému rastu, kvalitné vzdelávanie, podpora od kolegov, istota v začiatkoch spolupráce a viac voľného času a peňazí pre vašu rodinu, priateľov a splnenie všetkých snov.

 

Chcete ešte viac?

Radi by ste preskočili na vyšší level, pretože sa vám páčia väčšie výzvy?

Potom máme pre vás ponuku v podobe predchádzajúcich výhod a k tomu vybudovanie vlastnej firmy – realitnej kancelárie vo vašom meste. RE/MAX vám dá svoje meno a potrebné know-how. Kedykoľvek sa budete môcť oprieť o silného partnera a lídra v jednom. Budete podnikať vo vlastnom, ale nie sami! Budeme tu pre vás, aby sme vám poradili čo a ako robiť, aby ste boli vo svojom podnikaní úspešní. Ako franšízista (majiteľ licencie) budete mať rovnocenné postavenie medzi ďalšími majiteľmi realitných kancelárií RE/MAX. Čaká vás férový prístup, otvorenosť, maximálna podpora zo strany partnerov, neustále vzdelávanie a zdokonaľovanie sa a plnenie snov, ktoré by ste v inom zamestnaní či podnikaní nemohli dosiahnuť v takej miere, ako u nás.

 

Ak vás naša ponuka, či už na pozíciu partnera predaja alebo franšízistu zaujala, kontaktujte nás!

Ak si chcete kúpiť nehnuteľnosť v meste, pozrite si aktuálnu ponuku RE/MAX a v prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.