Hypotéka v RE/MAX – rýchlo, spoľahlivo a bezpečne

Publikované: Piatok, 23 Júl, 2021 - 11:36,

Chceli by ste sa konečne osamostatniť a bývať vo vlastnom?

Ak aspoň trošičku sledujete vývoj cien na realitnom trhu, zaiste vám neuniklo, že ceny nehnuteľností, a to nielen v Bratislave, ale aj v ostatných kútoch Slovenska, sa šplhajú na historické maximá.

 

Ani koronakríza a s tým spojené ekonomické problémy nedokázali stlačiť ceny nadol, práve naopak. A tak tí, ktorí by sa čo najskôr chceli osamostatniť, majú čoraz hlbšie a hlbšie do vrecka. Ak chce záujemca o kúpu bytu, domu alebo pozemku vyriešiť otázku svojho bývania, musí mať na kôpke poriadny balík peňazí. Najjednoduchšie to majú tí, ktorí majú veľké úspory, zdedili majetok alebo vyhrali v lotérii. Avšak čo s tými, ktorí takéto „voľné“ prostriedky nemajú? V tomto prípade, a to bez rozmýšľania, prichádza na rad hypotéka.

 

 

RE/MAX – najväčšia celosvetová sieť realitných kancelárií má pre svojich klientov hneď dve skvelé možnosti, vďaka ktorým sa budú vedieť lepšie zorientovať v hypotékach alebo si ju u nás rovno zabezpečia.

 

Na našej webstránke si môžete orientačne vyrátať výšku vašej hypotéky, a to jednoduchým zadaním sumy. Následne vám systém vyhodí všetky relevantné slovenské banky, ktoré poskytujú hypotekárne úvery. Vo výsledkoch nájdete výšku splátky, úrokovú sadzbu, možnosti skrátenia hypotéky a ďalšie zaujímavé informácie. Orientačný výpočet hypotéky môžete upraviť aj z pohľadu doby splácania, hypotéky pre mladých a podobne. Tento šikovný nástroj využíva množstvo našich klientov, ktorí sa podľa hypokalkulačky vedia zariadiť a vybrať si tú správnu hypotéku.

 

V prípade, že sa vám hypokalkulačka zdá neosobná alebo potrebujete viac informácií z prvej ruky, RE/MAX vám ponúka možnosť vypracovania individuálnej ponuky. Stačí, ak na našej webstránke vyplníte krátky formulár s potrebnými náležitosťami a my vás obratom budeme kontaktovať a dohodneme všetko tak, aby sme vám hypotéku ušili na mieru.

 

Realitná sieť RE/MAX je tu pre vás, aby vám zabezpečila vysnívané bývanie, pomohla s financovaním a poskytla vám tie najlepšie služby, aké na Slovensku máme.

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.