Kariéra v RE/MAX a jej dve podoby

Publikované: Štvrtok, 2 December, 2021 - 09:04,

Máte radi prácu s ľuďmi?

Chcete byť pre spoločnosť užitoční a pomáhať sebe aj iným?

Vedeli ste, že prácu s pridanou hodnotou, ktorá nemusí mať len sociálny charakter môžete vykonávať aj v oblasti obchodu s nehnuteľnosťami?

 

Áno, dá sa to, a to bez akéhokoľvek pátosu či preháňania.

RE/MAX celosvetová sieť realitných kancelárií sa vo svojej podstate nezaoberá len chladným biznisom, ktorý pozerá len na dosahovanie zisku, ale aj na medziľudské a sociálne vzťahy, ktoré robia náš svet krajším a lepším.

 

Ak ste aspoň raz mali skúsenosť s RE/MAX, sami to môžete potvrdiť.

Naši partneri predaja, ako aj majitelia realitných kancelárií robia svoju prácu zodpovedne, profesionálne a predovšetkým so srdcom. Pomáhať ľuďom hľadať nové bývanie, sprevádzať ich procesom predaja a spoločnými silami napokon nájsť vhodné bývanie či vhodného majiteľa pre jeho predávanú nehnuteľnosť, za najlepších podmienok a najlepšiu cenu, to je cieľ každého realitného makléra. Pochopiteľné a nanajvýš správne je požadovať za tieto služby aj adekvátne ohodnotenie, ktoré je výsledkom každej dobre odvedenej práce.

 

Kariéra v RE/MAX má v zásade tieto dve podoby – obchodnú a sociálnu. Závisí teda od každého jedného realitného makléra, ako sa k svojej práci, ktorá je zároveň jeho poslaním, postaví a ako ju bude vykonávať. Na konci dňa totiž rozhoduje spokojnosť klienta, ktorý v konečnom dôsledku určí budúce smerovanie realitného makléra i realitnej kancelárie.

 

 

Obchodná a sociálna podoba kariéry v RE/MAX je súčasne ďalším východiskom pre výber vhodného typu spolupráce v našej sieti realitných kancelárií. Ako obchodník sa môžete uplatniť v role partnera predaja (realitný maklér na plný úväzok) alebo franšízista (majiteľ vlastnej realitnej kancelárie). Byť dobrým obchodníkom so sociálnym cítením však zďaleka nestačí. Práca v oblasti predaja nehnuteľností je sprevádzaná aj neustálym vzdelávaním, získavaním skúseností a cibrením zručností.

 

Ak aj vy uvažujete nad zmenou zamestnania alebo naštartovaním novej kariéry, príďte k nám a my z vás urobíme člena našej veľkej rodiny RE/MAX. Čaká na vás skvelý tím, množstvo príležitostí a predovšetkým silný líder, o ktorého sa budete môcť kedykoľvek oprieť. Využite našu ponuku a robte konečne niečo pre seba, váš tím i budúcich klientov naraz.

 

Staňte sa partnerom predaja alebo si otvorte vlastnú realitnú kanceláriu vo vašom meste pod krídlami silného partnera RE/MAX!

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.