Kto je franšízista? Je sám sebe pánom!

Publikované: Utorok, 16 Október, 2018 - 10:21, RE/MAX Slovakia

Je vám slovo franšízista úplne cudzie?

Alebo ste už o ňom niečo počuli, ale neviete presne o koho ide?

 

Dnes si o ňom čo-to povieme a možno vás navnadíme, aby ste sa ním stali aj vy.

Franšízista je v najjednoduchšom zmysle tohto slova človek, ktorý si prenajíma práva na podnikanie od majiteľa nejakej značky. Tento franšízista má svoju vlastnú firmu (spoločnosť), ktorá je vedená ako franšíza, a teda podniká sám pre seba.

 

 

Franšízing (anglicky franchising) je veľmi obľúbenou formou podnikania nielen vo svete, ale aj u nás. Obľúbené a známe koncepty sú u nás napríklad Mc Donald's, Subway, KFC, COOP Jednota, FRESH, Intersport, Orange či O2. Medzi najznámejšie franšízové značky bezpochyby patrí aj sieť realitných kancelárií RE/MAX.

 

Chcete byť franšízista?

 

Ak uvažujete o vlastnej franšíze, ale obávate sa toho, že s realitami nemáte žiadnu predchádzajúcu skúsenosť, nevadí! Franšízistami u nás sú poväčšine ľudia, ktorí nikdy predtým neobchodovali s nehnuteľnosťami. Najdôležitejšie je chcieť a všetko ostatné sa s nami naučíte.

 

Medzi úspešných franšízistov by sme mohli zaradiť personalistov, manažérov, podnikateľov, živnostníkov a ľudí, ktorých oslovila franšíza v zahraničí alebo aj realitných maklérov, ktorým nevyhovuje súčasný systém práce v realitke, kde momentálne pracujú.

 

Aký by mal byť franšízista?

 

V prvom rade by mal byť líder!

Medzi ďalšie vlastnosti patrí odhodlanie a chuť postaviť sa tvárou v tvár novým výzvam. Mal by obetovať svoj komfort a nakopnúť projekt, ktorý úspešne dotiahne do konca. Veľmi dobre vieme, že ambiciózni ľudia majú najväčší predpoklad k úspechu. Takíto ľudia nemajú strach zo zmeny a ani z investícií, ktoré musia vložiť do podnikania. S RE/MAX sa to oplatí, pretože s nami viete, že budete investovať do kvality, silného zázemia svetového lídra, či 40-ročného know-how.

 

Neodmysliteľnou vlastnosťou je komunikačná zručnosť, zodpovednosť, precíznosť, etické cítenie a schopnosť viesť kanceláriu, aj ľudí, ktorí v nej pracujú.

Príďte k nám, pretože potrebujeme schopných, spoľahlivých a odvážnych kolegov!

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.