Kúpte si s RE/MAX útulné hniezdočko v zahraničí

Publikované: Pondelok, 28 Jún, 2021 - 10:14,

Chceli by ste bývať za hranicami Slovenska?

Natrvalo, prechodne alebo len počas sezóny či dovolenky?

RE/MAX vám ponúka všetky možnosti bývania doma aj v zahraničí, prostredníctvom kúpy alebo prenájmu bytu, domu či apartmánu.

 

Leto je v plnom prúde a niektorí z vás ešte stále zvažujú investíciu do bývania v pohraničí alebo aj v iných zahraničných destináciách v Európe, Amerike, Ázii či dokonca v Afrike, Austrálii a Oceánii.

RE/MAX, ako najväčšia a najznámejšia sieť realitných kancelárií na svete dokáže rozhodiť svoje siete naozaj do každého kúta. Vieme vyhovieť všetkým, hlavne tým, ktorí hľadajú kvalitné a cenovo dostupné bývanie v príjemnej, bezpečnej a dobre vybavenej lokalite. Okrem toho vieme uspokojiť potreby aj pre najnáročnejších klientov, ktorí chcú investovať do súkromných i komerčných nehnuteľností kdekoľvek si len zažiadajú.

 

 

Náš overený a spoľahlivý referenčný systém združuje všetky realitné kancelárie sveta. Efektívnou komunikáciou, skvelou spoluprácou a odovzdávaním cenných informácií v rámci našej realitnej siete vieme vyhovieť každému, kto sa rozhodne kúpiť, prenajať alebo aj predať nehnuteľnosť v rôznych krajinách sveta.

 

Slovenské pobočky realitných kancelárií RE/MAX majú v ponuke rôzne typy nehnuteľností na kúpu alebo prenájom. V ostatnom čase sa sústreďujú na pohraničie, najmä Maďarsko.

 

Jednou z najvyhľadávanejších lokalít v Maďarsku je Rajka. Táto obec je iba na skok od nášho hlavného mesta. Napríklad od mestskej časti Čunovo je vzdialená len 2 kilometre a od Rusoviec je to len 5 kilometrov. Hneď poruke, len 2,5 kilometra to máte do rakúskej obce Deutsch Jahrndorf.

 

V prípade, ak sa vám máli Rajka, pozrite si ďalšie ponuky v Maďarsku alebo zájdite ešte ďalej. Napríklad do Chorvátska, Španielska, Thajska či na africké Kapverdy.

Sledujte naše aktuálne zahraničné ponuky  a ak sa vám nejaká zapáči, neváhajte nás kontaktovať.

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.