Máme dôvod na radosť! Oslavujeme 16 rokov s vami.

Publikované: Piatok, 4 Február, 2022 - 10:32,

16 rokov – veľa či málo?

Určite záleží od uhla pohľadu alebo od udalostí, ktoré sa počas obdobia týchto rokov odohrali.

S týmto číslom sa spájajú mnohé významné výročia, napríklad tragická letecká nehoda vojenského špeciálu v Hejciach, výročie smrti legendárnej herečky Kataríny Kolníkovej z Radošinského naivného divadla, smrť skvelého amerického filmového producenta Aarona Spellinga, či neochvejné fungovanie Angely Merkelovej v kresle nemeckej kancelárky.

 

Podobných pamätných udalostí sa pred 16. rokmi stalo ešte viac, no jedna (aspoň pre nás) vytŕča zo zoznamu. V januári, v roku 2006 na Slovensku vznikla sieť realitných kancelárií RE/MAX, ktorá je známa po celom svete. Vtedajšie vedenie našej centrály v Bratislave sa výrazným pričinením postaralo o to, aby sa značka RE/MAX dostala do uší čo najväčšiemu počtu ľudí v našej krajine.

 

 

A podarilo sa!

Dnes pozná značku RE/MAX 8 z 10 Slovákov. Na našom území funguje viac ako 45 pobočiek RE/MAX, v ktorých pracuje viac 250 asistentov predaja – realitných maklérov. Vďaka franšízingovému systému podnikania vieme rýchlo a účinne reagovať na potreby klientov, obchodných partnerov, ale aj na turbulentné dianie na realitnom trhu.

 

Už dlhých 16 rokov sa neúnavne usilujeme maximalizovať spokojnosť našich klientov. Svoju prácu vnímame ako poslanie, nie ako monotónnu a rutinnú prácu, ktorá ubíja a znechucuje. Našou motiváciou je množstvo odporúčaní, referencie a opakované vracanie sa klientov, s cieľom využiť naše komplexné služby. Naši súčasní, bývalí aj potenciálni klienti sú nároční a vnímaví na poskytovaný servis. Zvyčajne sa neuspokoja s polovičatým prístupom a prakticky rýchlo odhalia amaterizmus a odfláknutý prístup.

 

A to sú ďalšie motivátory, ktoré nás ženú vpred, pretože naši klienti dobre vedia, že u nás nájdu to najlepšie, čo na realitnom trhu existuje. Takto sme na Slovensku začínali a takto chceme aj pokračovať.

 

Pracovitosť, zodpovednosť, prepracované know-how, zázemie, stabilita, sila značky, ochota a každodenná pomocná ruka od silného partnera, akým je RE/MAX, z nás robia skutočných profesionálov, a zároveň rovnocenných partnerov i priateľov, s ktorými sa oplatí predávať, kupovať i prenajímať nehnuteľnosti.

 

Máme dôvod na radosť. Tešte sa s nami!

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.