Máte radi nezávislosť? Príďte k nám!

Publikované: Pondelok, 24 Jún, 2019 - 12:59,

Byť voľný, cítiť sa nezávislý a mať po boku niekoho, kto vás vždy podrží...

Páči sa vám takáto predstava?

Nám sa nielenže páči, my taký pracovný život žijeme!

 

 

RE/MAX vám ponúka nezávislosť a pritom zázemie silného medzinárodného partnera. Na trhu s nehnuteľnosťami sa cítime ako ryba vo vode. Máme radi ľudí, prácu s nimi a takisto máme radi podmienky, vďaka ktorým robíme našu prácu s nadšením a entuziazmom.

 

Každý z nás predsa túži po usporiadanom, úspešnom a naplnenom živote, nielen súkromnom, ale i pracovnom. Ak sme spokojní v práci, dokážeme byť spokojnejší aj v našich rodinách a vôbec všade, kde sa pohneme. Ak sme spokojní, vieme šíriť náš pozitívny príbeh ďalej, vieme optimisticky naladiť naše okolie, dokážeme sa zavďačiť každému a všetkému. Nie nadarmo sa hovorí, že každý je strojcom svojho šťastia. Je preto načase, aby ste začali pracovať aj na tom svojom.

 

 

Možno aj u vás nastal čas, keď si poviete, že v súčasnom zamestnaní sa už necítite dobre. Aj nálada v našej spoločnosti sa mení a je na mieste, ak aj vy začnete uvažovať nad zmenou vo vašej kariére. Reálnu zmenu vám ponúka RE/MAX – celosvetový líder na trhu s nehnuteľnosťami, ktorý sa bude o vás starať a zároveň vám poskytne slobodu v napĺňaní vašich pracovných snov.

Na Slovensku je veľa franšízových príležitostí, zvlášť tých realitných. Avšak RE/MAX je jedna z mála ktorá svojim franšízantom – majiteľom kancelárií, poskytuje naozaj kvalitnú a dlhodobú podporu. Nie sú to iba sladké a prázdne reči. Ak neveríte, opýtajte sa majiteľov realitných kancelárií RE/MAX, ktorých nájdete v každom kúte Slovenska. Značku RE/MAX pozná až 8 z 10 Slovákov! Pobočky RE/MAX sú na každom kontinente, vo vyše 100 krajinách sveta. Pre našu realitnú sieť pracuje vyše 120 tisíc realitných maklérov, ktorí sú spoľahliví, certifikovaní a ozajstní profesionáli.

 

 

Ak vás baví obchod, práca s ľuďmi, chcete byť slobodný, nezávislý a predstava o predaji nehnuteľností vám nie je vzdialená, príďte k nám!

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.