Nájdite si RE/MAX na obľúbených sociálnych sieťach

Publikované: Piatok, 11 September, 2020 - 09:44,

Aj vy radi surfujete po internete s mobilom v ruke?

Trávite čas na sociálnych sieťach a stále objavujete niečo nové?

Nájdite si RE/MAX – najväčšiu sieť realitných kancelárií na svete aj na vašej obľúbenej sociálnej sieti!

 

RE/MAX vždy išiel s dobou a udával trendy. Už od svojho vzniku sa všetko točilo okolo nových technológií a inteligentných systémov, ktoré od nás „prevzali“ ďalšie realitné spoločnosti. Samozrejme, my sme sociálne siete, ako ich poznáme v súčasnej podobe, nevymysleli, avšak social networking bol u nás vždy na prvom mieste. Bez ľudí a sociálneho spájania by sme si na trhu s nehnuteľnosťami ani neškrtli. Nielen my, ale aj ostatní.

 

 

Postupne sme sa však dostali do fázy, kedy v každom kúte sveta doslova vládnu sociálne siete – Facebook, Instagram, YouTube, Google, Twitter, LinkedIn alebo ďalšie známe i menej známe sociálne médiá. RE/MAX nie je výnimkou a aj tu u nás fičíme na tejto celosvetovej vlne.

 

Kde všade nás môžete nájsť?

 

V rámci zastúpenia RE/MAX na Slovensku nás máte možnosť sledovať na týchto sociálnych sieťach:

-          Facebook https://www.facebook.com/RemaxSlovakia

-          Instagram https://www.instagram.com/remax_slovakia/

-          YouTube https://www.youtube.com/user/remaxSlovakia

-          Twitter https://twitter.com/REMAXSlovakia

-          LinkedIn https://www.linkedin.com/company/re-max-slovakia

 

Ak máte záujem o predaj, kúpu či prenájom nehnuteľnosti alebo chcete mať všetky informácie, ponuky, aktuality a novinky poruke, sociálne siete sú tou správnou voľbou. Vďaka nim budete s nami v neustálom spojení a vždy „v obraze“. Dostanete od nás čerstvé správy o všetkom podstatnom, čo sa u nás aj vo svete deje a budete to mať všetko na jednom mieste.

 

 

Výber vhodného sociálneho média je len a len na vás. Facebook, Instagram a YouTube sú u nás najpoužívanejšími sociálnymi médiami. Menej používaný je Twitter alebo LinkedIn, no aj tam sa snažíme byť aktívni a usilujeme sa prinášať nové informácie aj pre tých, ktorí vyznávajú „alternatívnejšie“ spôsoby sociálnej komunikácie. A v prípade, že nie ste zástancom sociálnych sietí, stále nás môžete kontaktovať osobne, telefonicky, emailom alebo prostredníctvom kontaktného formulára.

 

Nám v RE/MAX-e záleží na komunikácii, preto chceme byť viditeľní na všetkých frontoch tak, aby si každý prišiel na svoje a aby mal každý možnosť vybrať si spôsob, ktorým komunikuje najradšej.

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.