Najvýhodnejší predaj nehnuteľnosti? Jednoznačne v RE/MAX!

Publikované: Streda, 28 Apríl, 2021 - 10:44,

Ešte stále váhate nad predajom svojho bytu alebo domu?

Chceli by ste predať nehnuteľnosť čo najvýhodnejšie, ale neviete sa rozhodnúť, či je práve teraz ten správny čas?

 

Predaj alebo kúpa nehnuteľnosti je jedinečná záležitosť, ktorá sa opakuje zväčša raz alebo dvakrát za život. Tento významný krok si vyžaduje opatrnosť a prezieravosť, aby predajca predal a záujemca kúpil čo najvýhodnejšie. K tomu všetkému rozhodne potrebujete partnera, ktorý vás spoľahlivo, bezpečne a čo najefektívnejšie prevedie počas tohto náročného obchodného procesu.

 

 

Jednotkou na slovenskom trhu predaja nehnuteľností, je pri všetkej vážnosti a skromnosti, renomovaná sieť realitných kancelárií RE/MAX.

Pýtate sa prečo?

Pretože RE/MAX predáva nehnuteľnosti overeným a solventným záujemcom, prostredníctvom overeného referenčného systému.

 

Pointa referenčného systému predaja spočíva v tom, že vyše 250 realitných profesionálov, ktorí sú lokalizovaní vo viac ako 44 pobočkách po celom Slovensku, sa nehrajú iba na svojom vlastnom piesočku a v okolí svojej pôsobnosti. Práve naopak! Všetci naši realitní makléri si navzájom „posúvajú“ informácie, ponuky i záujemcov o kúpu, a takto môžu predať vašu nehnuteľnosť rýchlejšie a oveľa výhodnejšie než konkurenčné realitné kancelárie.

 

A to nie je všetko! U nás sa môže stať, že vašu nehnuteľnosť kúpi aj záujemca zo zahraničia. Spolupráca medzi realitnými kanceláriami RE/MAX sa zďaleka nekončí len na Slovensku. Silné partnerstvá a kolegiálne väzby fungujú aj za hranicami Európy, Ameriky a ďalších kontinentov.

 

Na adresu nášho systému predaja sa vyjadrujú nielen potenciálni klienti, ale hlavne naša konkurencia, a to v zmysle: „rýchlejší predaj + vyššia predajná cena = vyššia cena služieb“. Áno, je pravdou, že služby predaja nehnuteľnosti v RE/MAX sú drahšie ako u konkurencie, avšak cenu, za ktorú nehnuteľnosť predáte, dokážeme nastaviť omnoho výhodnejšie ako vie konkurencia. V konečnom dôsledku sa referenčný systém rovná systému WIN – WIN. To znamená, že u nás vyhrá každý a spokojnosť ostáva, de facto, na oboch stranách.

 

Ak plánujete predaj svojej nehnuteľnosti, neváhajte a predajte ju v RE/MAX!

Ak máte záujem o investovanie do nehnuteľnosti doma alebo za našimi hranicami, kontaktujte nás!

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.