Nechajte vyrásť svoj podnikateľský sen!

Publikované: Utorok, 18 September, 2018 - 10:56, RE/MAX Slovakia

Chceli by ste podnikať a neviete ako začať?

Páči sa vám obchodovanie s nehnuteľnosťami, ale nemáte žiadne skúsenosti?

Splňte si svoj sen na pevných základoch silnej značky RE/MAX a otvorte si vlastnú realitnú kanceláriu s nami!

 

Ak si stále kladiete otázku, či by ste zvládli podnikať na trhu s realitami pomôžeme vám odpovedať.

Zvládnete to!

Medzi našimi franšízistami nájdete množstvo bývalých manažérov, personalistov, podnikateľov alebo živnostníkov z úplne iných odvetví ako sú reality. Nezáleží dokonca ani na veku, pohlaví a ani na tom, či máte vysokoškolský titul. Najdôležitejšia je chuť pracovať a motivácia uspieť.

 

 

Na začiatku vášho rozhodnutia ísť do toho vám so všetkým pomôžeme. Naučíte sa všetko potrebné, budete sa vzdelávať, absolvujete školenia, bude sa vám venovať skúsený mentor a v prípade akýchkoľvek otázok vám vždy pomôžeme. Nemusíte sa obávať ani toho, ako začať s marketingom. Jednoducho všetko u nás máte pod jednou strechou a môžete rátať s našou maximálnou podporou.

 

V RE/MAX budete podnikať PRE SEBA, ale NIE SAMI!

 

Prioritou každého podniku je jeho rast. Trend realitného trhu na Slovensku ukazuje jednoznačný smer. Bude rásť! Preto by ste mali byť pri tom a podeliť sa s nami o koláč, ktorý si budete odkrojovať prostredníctvom vášho nasadenia a úsilia.

 

U nás budete pestovať svoj osobný rozvoj, ale takisto sa budete podieľať na rozvoji vašej firmy, a tým prispievať k našim spoločným cieľom.

 

Nič na začiatku nie je jednoduché. Aj v živote to tak býva, že na začiatku je potrebné investovať do dieťaťa, a nielen peniaze, ale predovšetkým čas a trpezlivosť. A až raz z neho vyrastie šikovný a sebestačný človek, znamená to, že ste investovali správne. Preto nemajte obavy a vykročte úspechu naproti. S nami sa vám podarí vyrásť a podarí sa to aj vašej novej firme!

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.