Nehnuteľnosti idú na dračku. Buďte pri tom!

Publikované: Piatok, 27 Máj, 2022 - 11:44,

Aj vy hľadáte spôsob, ako získať finančnú nezávislosť?

Máte radi obchod a páči sa vám práca s ľuďmi?

Jedno ideálne riešenie by tu bolo. Alebo rovno dve!

 

Predstavte si, že máte možnosť vybrať si cestu, ktorá vás bude motivovať, hnať dopredu, nenútiť vybočovať, nebude unavovať, ani otravovať a ktorá vás bude viesť do vytúženého cieľa. U nás v RE/MAX takéto predstavy nemáme, my si tú cestu priamo razíme a spolu s našim tímom po nej spokojne a veselo kráčame. Aby to všetko neznelo ako klišé, dovoľujeme si vás pozvať na krátku prezentáciu skvelej kariéry, ktorá vás u nás čaká.

 

Ak sme v úvode hovorili o dvojitom riešení, vďaka ktorému získate finančnú nezávislosť, slobodu a kariérne naplnenie vo svete obchodu a práce s ľuďmi, máme na mysli pracovné pozície v našich realitných kanceláriách na Slovensku. V RE/MAX totiž môžete pracovať ako realitný maklér v jednej z existujúcich pobočiek alebo môžete využiť náš overený a prepracovaný franšízový systém podnikania. V tomto druhom prípade začnete podnikať pod našou značkou, vo vlastnej realitnej kancelárii vo vašom meste a pod krídlami silného partnera.

 

 

V našom kolektíve máme kolegov, ktorí na začiatku kariéry mali skúsenosti s obchodom či financiami, ale našli sa aj takí, ktorí o predaji nehnuteľností nemali ani potuchy. Vďaka nášmu vzdelávaciemu systému a know-how sa rýchlo naučili loviť v realitných vodách a dnes sú z nich úspešní partneri predaja alebo hrdí majitelia vlastných realitných kancelárií.

 

Prečo to hovoríme? Pretože každý má na začiatku niečoho nového obavy. O to viac, keď ide o zodpovednú a odbornú prácu, ktorá si vyžaduje celého človeka, nielen jeho časť. Strach z niečoho nového a neznámeho je úplne prirodzený, avšak nemusíte sa báť. Ozajstný líder bude stáť vždy po vašom boku a dobrý kolektív vás nikdy nesklame.

 

Na RE/MAX sa môžete spoľahnúť v dobrých aj zlých časoch, v krízových situáciách i nepohode. Ale čo je najlepšie, s nami máte istotu, že vaša nová práca bude stále v kurze. Nehnuteľnosti idú na dračku aj napriek tomu, že ich ceny sú na historickom maxime. Nehnuteľnosti sa predávajú aj počas vojny. Nehnuteľnosti sa predávali aj počas koronakrízy a lockdownu. Nehnuteľnosti sa budú predávať stále, preto neváhajte, začnite pracovať v RE/MAX a buďte súčasťou našich spoločných úspechov!

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 100 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.