Nehnuteľnosti vystrelili. Vystreľte s nimi aj vy v RE/MAX!

Publikované: Piatok, 11 Marec, 2022 - 09:51,

Nie, nie...žiadne obavy. Nestrieľame si z vás.

Práve naopak!

RE/MAX zvykne strieľať do čierneho, nie do vetra. Má nos na dobrých partnerov a kolegov, ktorí sa neboja chopiť príležitosti. A keďže nehnuteľnosti v poslednej dobe poriadne vystrelili, pozývame vás, aby ste spolu s nimi vystrelili aj vy!

 

Hviezdna kariéra v RE/MAX, najväčšej sieti realitných kancelárií na svete, sa pre vás môže začať už dnes! Ak hovoríme „hviezdna“, nemáme na mysli to, že sa z vás za okamih stane majster sveta. To v žiadnom prípade! V našej veľkej realitnej rodine si každého svojho člena vychovávame a dôkladne sa mu venujeme. Začíname pod vrcholom kopca, na ktorý sa dostaneme iba spoločne, nikdy nie ako jednotlivec. Hviezdna kariéra v RE/MAX má podobu poctivej mravenčej práce. U nás nenájdete rýchlokvasených milionárov, ktorí vďaka zopár vydareným obchodom zažívajú úspech ako hrom.

 

Tvrdá práca, seriózny prístup, férovosť a otvorenosť, ako aj neustále vzdelávanie a postupné získavanie skúseností vedia vystreliť každého zodpovedného a cieľavedomého realitného makléra do výšin, z ktorých sa na svet díva oveľa ľahšie. Možno to znie príliš jednoducho a vábne, avšak vysoké ciele sa skrátka dosahujú len a len vďaka usilovnosti a maximálnej nasadenosti.

 

 

Hviezdnu kariéru v RE/MAX môžete naštartovať dvojako:

  1. Ak s predajom nehnuteľností alebo s obchodom ako takým nemáte žiadne skúsenosti, môžete u nás začať pracovať ako partner predaja. Túto pracovnú pozíciu bežne poznáme pod pojmom „realitný maklér“. Náplňou vašej práce bude predaj a prenájom nehnuteľností, vrátane náboru nehnuteľností, ktoré sa stanú predmetom ďalšieho predaja alebo prenájmu v ponuke domovskej realitnej kancelárie. Okrem toho bude vašou úlohou spracovanie ponúk, dokumentácie, inzerovania, stretávania sa s klientmi, realizácia obhliadok a vôbec, zabezpečenie celého obchodného procesu od jeho začiatku, až po koniec.
  2. Ak máte skúsenosti v oblasti realitných služieb, stavebníctva či developerstva a chceli by ste začať pracovať v renomovanej realitnej kancelárii samostatne a vo vlastnom, potom je pre vás vhodná spolupráca prostredníctvom franšízy. Ako franšízista budete mať v RE/MAX vlastnú realitnú kanceláriu vo vašom meste. Vašou hlavnou náplňou bude nábor realitných maklérov do vášho tímu, ich koučovanie a vedenie, ako aj manažovanie celej kancelárie a obchodu, vrátane zabezpečenia všetkých služieb a chodu vašej firmy. Budete teda podnikať samostatne, ale nie sami a od nuly. Obrazne by sme túto ponuku mohli označiť za „hranie na vlastnom piesočku, ale nie na zelenej lúke“.

 

Páči sa vám predstava spolupráce v podobe partnera predaja alebo franšízistu?

Ak áno, poďte do RE/MAX!

Náš tím skúsených realitných maklérov, majiteľov realitných kancelárií, právnikov, hypotekárnych špecialistov, asistentov i ďalších spolupracovníkov, vám pomôžu vystreliť do vašej kariérnej cieľovej destinácie.

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.