Nezmeškajte najlepšiu cenu vašej nehnuteľnosti

Publikované: Streda, 15 Jún, 2022 - 15:08,

Chcete využiť súčasnú dobu na výhodný predaj alebo prenájom vašej nehnuteľnosti?

Vyberte si ponuku RE/MAX!

 

V našich realitných kanceláriách naprieč celým Slovenskom sa o vás a vašu nehnuteľnosť postaráme tak, ako by bola naša vlastná. Skúsení obchodníci v oblasti predaja a prenájmu nehnuteľností vám nájdu najlepšiu cenu na trhu, nech sa váš byt, rodinný dom, pozemok alebo iná nehnuteľnosť nachádza kdekoľvek.

 

Vďaka našej širokej sieti, veľkému zastúpeniu v mnohých mestách a bohatej databáze spoľahlivých a bonitných klientov, vám vieme nájsť kupca rýchlejšie než konkurencia. Pri predaji a prenájme nám vo veľkej miere pomáha náš prepracovaný a originálny referenčný systém predaja. Ide o spôsob, ktorý umožňuje „kolovanie“ informácií a ponúk medzi jednotlivými realitnými kanceláriami a realitnými maklérmi v sieti RE/MAX. Know-how, jednoduchý systém práce, efektívna marketingová podpora, cenové analýzy a výmena dát dokážu v krátkom čase, bezpečne a spoľahlivo predať akýkoľvek typ nehnuteľnosti za čo najlepšiu cenu.

 

 

Pri predaji alebo prenájme vašej nehnuteľnosti berieme v prvom rade ohľad na vás, čiže na predávajúceho klienta. V procese predaja vás chceme odbremeniť od všetkých vybavovačiek a papierovačiek. V rámci služieb RE/MAX vám vieme poskytnúť komplexné realitné a právne služby. Dokážeme sa takisto postarať o to, aby si záujemca o kúpu nehnuteľnosti mohol u nás vybaviť výhodnú a bezpečnú hypotéku. Vašu predávanú alebo prenajímanú nehnuteľnosť pripravíme na obhliadku, spracujeme pútavú ponuku s fotografiami, videom, prípadne 3D virtuálnou prehliadkou. Ponuku budeme následne inzerovať na všetkých významných realitných portáloch, ale aj v našich vlastných marketingových kanáloch. Celý proces odsledujeme a úspešne dotiahneme do úplného konca tak, aby ste boli maximálne spokojní.

 

Okrem toho, vašu nehnuteľnosť vieme predať aj zahraničnému klientovi. Pýtate sa ako? Opäť vďaka referenčnému systému, ktorý nefunguje len u nás, ale vo všetkých pobočkách realitnej siete RE/MAX na svete.

--

Neodkladajte inzerciu nehnuteľnosti na lepší čas. Zverte svoj dom alebo byt skúsenej sieti RE/MAX, aby ste nezmeškali najvýhodnejšiu cenu. Stačí vyplniť formulár a my sa vám ozveme späť.

https://remax-slovakia.sk/reality/chcem-predat-prenajat-kampan/form

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 100 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.