Oslávte s RE/MAX krásnych 16 rokov

Publikované: Utorok, 6 September, 2022 - 12:32,

Len nedávno oslávila naša slovenská franšíza krásnych a sladkých 16 rokov.

Písal sa rok 2006, keď sme s dávkou odhodlania a nadšenia otvorili slovenskú sieť realitných kancelárií RE/MAX.

 

Značka RE/MAX je na realitnom trhu v celosvetovom meradle jedničkou, a to už od jej samotného začiatku. Hodnoty, vízia, know-how a dodržiavanie etického kódexu predstavujú piliere spoločného úspechu, naprieč všetkými kontinentmi. A my na Slovensku nie sme výnimkou.

 

 

 

 

Každý deň sa usilujeme čo najlepšie a najzodpovednejšie sprostredkovať našim klientom predaj, kúpu a prenájom nehnuteľností. Okrem toho s nimi komunikujeme rôznymi spôsobmi – online aj osobne, aby sme im poskytli všetky dôležité informácie, ktoré sa týkajú aktuálnych ponúk, jednotlivých realitných kancelárií, realitných maklérov, noviniek i zaujímavostí nielen z našej „kuchyne“, ale aj z neustále meniaceho sa sveta realít.

 

Každým dňom sa posúvame a napredujeme. Už od roku 1973, kedy vznikla značka RE/MAX a vôbec prvá realitná kancelária v USA, sa krok po kroku približujeme bližšie k našim klientom. A tí to aj patrične oceňujú. Práca realitného makléra je náročná, ale aj jednoduchá zároveň. Vyžaduje si celého človeka a preto u nás naši makléri pracujú na plný úväzok. A to je ten rozdiel oproti mnohým iným realitným kanceláriám. RE/MAX je tu pre vás každý deň! Ráno aj večer, dokonca aj cez víkendy a sviatky, pretože naši makléri pracujú nad rámec svojho času a takto chcú dať najavo dôležitosť svojich klientov.

 

Budeme radi, ak naše 16. narodeniny oslávite spolu s nami, pretože práve vy ste našim hnacím motorom, ktorý nás ženie za stále lepšími a vyššími cieľmi. Príďte k nám do jednej z našich vyše 40 pobočiek po celom Slovensku a vyberte si jedného z takmer 300 realitných profesionálov, ktorý vám pomôže s predajom, kúpou či prenájmom nehnuteľnosti vo vašom meste a okolí. Zvoľte si partnera, ktorý bude pri vás od momentu stretnutia po úspešné ukončenie predaja, kúpy alebo prenájmu.

 

RE/MAX je tu pre vás!

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.