Osobný rast s RE/MAX-om

Publikované: Utorok, 21 August, 2018 - 10:10, RE/MAX Slovakia

Jedno čínske príslovie hovorí:

"Nebojte sa rásť pomaly, omnoho horšie je nikam sa neposúvať."

Táto hlboká myšlienka platí pre všetkých tých, ktorí chcú v živote niečo dosiahnuť a posunúť sa niekam inam. Niekam, kde sa nielenže bude cítiť dobre a bude za to patrične ohodnotený, ale aj tam, kde bude jeho pôsobenie prospešné pre druhých – pre spoločnosť. A neposúvať sa vôbec je pre nás úplná neznáma, nad ktorou je zbytočné sa zamýšľať.

My v RE/MAX-e chceme rásť. Snažíme sa posúvať z miesta na stále vyšší level. Robíme to nie ako jednotlivec, ale ako tím, pretože „v jednote je sila“ a my sa za každých okolností usilujeme byť jednotní a priateľskí voči našim kolegom, zvlášť voči tým začínajúcim.

Takúto možnosť osobného rastu ponúkame aj našim budúcim kolegom – franšízistom, ktorí odhodia strach a stanú sa jedným z nás. Stanú sa majiteľmi realitnej kancelárie, ktorej posolstvom bude napĺňať túžby a ciele svojich klientov.

Niektoré firmy sú známe tým, že svojim spolupracovníkom neposkytujú možnosti osobného alebo profesionálneho rozvoja. Vo väčšine prípadov vieme, ako to končí. Demotivácia je niekedy oveľa horšia ako úplná absencia podpory alebo pochvaly. Nedostatok motivácie a možnosť budovať osobný rozvoj vedú k neefektivite, pasivite a áno, aj k depresii.

Keďže sa chceme všetkými možnými spôsobmi vyhnúť takémuto scenáru, robíme úplný opak. Svojim kolegom doprajeme vzdelávanie, usporadúvame rôzne školenia a workshopy, stretávame sa, vymieňame si svoje skúsenosti, vedomosti a nápady, bavíme sa o svojej práci, o našom napredovaní a ak vznikne nejaký problém, snažíme sa ho riešiť spoločne. Nikdy nenechávame svojho kolegu v štichu, pretože tak či onak platí „v jednote je sila!“

 

Osobný rast s RE/MAX-om

 

Preto budeme radi, ak posilníte náš tím a spoločne budeme podporovať váš osobný rast a profesionálny rozvoj. Realitný trh na Slovensku neustále rastie. Buďte pri tom a porastiete s nami!

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.