PO ROKU: AKO NÁS VŠETKÝCH PANDÉMIA EŠTE VIAC STMELILA

Publikované: Streda, 31 Marec, 2021 - 11:08,

„ROK 2020 UKÁZAL, ŽE KEĎ DRŽÍME SPOLU, KAŽDÝ ZVÍŤAZÍ“ 

Dobrá komunita nám dokáže pomôcť prekonať zlé časy a vyťažiť čo najviac z tých priaznivých. Aj keď môže byť počas ťažkých okamihov lákavé skloniť hlavu, tak pomáhaním  druhým môžeme pomôcť aj samým sebe. Táto pomoc má priaznivý vplyv na naše sebavedomie, pomáha nám utužovať vzťahy a rovnako dobre vplýva aj na našu psychickú pohodu. Zdieľaním postrehov môžeme totiž prísť na úplne nové nápady a spôsoby uvažovania. Stabilná sieť je teda garanciou spoločnej sily.

 

 

VÝHODA VĎAKA SILNÉMU DUCHU A SPRÁVNYM NÁSTROJOM

Tímový duch RE/MAX je v našej branži výnimočný. Väčšina maklérov a majiteľov opisuje práve faktor silného tímového ducha ako to, čo ich u nás najviac nadchýna. Stretnutia RE/MAX Europe majú atmosféru tých rodinných, a dokonca aj keď sa konajú online, tak sa tento pocit výnimočnej komunity nevytráca. Tu je dobre vidno, že pokiaľ pri sebe budeme stáť, každý zvíťazí.

Vďaka tejto podpore nie ste ani v ťažkých časoch sami. Školenia jeden na jedného a mentoringové stretnutia sa sústredia na individuálne ciele maklérov alebo majiteľov. Programy rečníkov, ktorí sú expertmi z branže, zabezpečujú, že sme na európskom realitnom trhu vždy o krok vpred. Cenné postrehy však pochádzajú aj zo samotnej branže, pretože zdieľaním vedomostí práve medzi maklérmi a majiteľmi profitujeme najviac. Bez našej komunity by sme ani zďaleka neboli tam, kde sme.

 

 

VĎAKA NOVÝM TECHNOLÓGIÁM KLIENTI VEDIA, ŽE JE O NICH POSTARANÉ

Inovácie, ktoré uľahčujú klientovi kúpu, či predaj nehnuteľnosti, boli v RE/MAX vždy kľúčové. Čím skôr klient nehnuteľnosť kúpi a predá, tým skôr sa každý dostane k svojmu vysnívanému domovu.

V roku 2020 sa však inovácie dostali na ešte vyššiu úroveň. Množstvo našich maklérov a majiteľov muselo zostať doma, aby zabránili šíreniu koronavírusu, vďaka čomu sa väčšina procesov „zdigitálnila“. Bolo však kľúčové, aby naši klienti aj naďalej cítili podporu počas ich rozhodovacieho procesu. Obrátili sme sa teda na nové riešenia, ktoré mali docieliť spokojnosť všetkých klientov:

  • Virtuálne obhliadky, ktoré dostanú klientov do nového priestoru z pohodlia ich domova 
  • Prechod na elektronické podpisy pomocou DocuSign.
  • 360-stupňové panorámy, ktoré priblížia každý kút miestnosti
  • Rýchlejšie webstránky, pre lepšiu skúsenosť online

 

TERAZ JE TEN SPRÁVNY ČAS NA BUDOVANIE PEVNÝCH VZŤAHOV

Vždy hľadáme spôsoby, ako podporiť našu sieť, najmä v dnešných náročných časoch. Museli sme sa uistiť, že sa každý dokáže rýchlo adaptovať na komunikačné metódy roku 2020 a bude pokračovať v konštruktívnej práci, ktorá odmeňuje. Bolo nutné zdôrazniť, že toto nie je čas sklopiť hlavu. Naopak, dnešok je vhodný na budovanie ešte pevnejších vzťahov v rámci branže. Preto sme usporadúvali eventy ako Elite Event pre maklérov a majiteľov, čo združilo našu komunitu z celého sveta. Boli zdieľané nástroje a techniky, po pričom množstvo webinárov, newsletterov a blogov zaručilo, že boli všetci na tej správnej strane brehu.

Našu podporu však nepotrebuje iba samotná sieť RE/MAX. Naša „Locked Down, Not Out“ iniciatíva umožnila využívanie rovnakých zdrojov všetkým v realitnom odvetví, ako napríklad pravidelné blogy a postrehy z branže. Nikomu by nemali byť upierané informácie, ktoré môžu pomôcť nám všetkým. Aby realitný trh naďalej rástol, musíme sa podporovať navzájom.

 

 

DO ROKU 2021 VSTUPUJEME EŠTE SILNEJŠÍ

Rodinný duch v rámci RE/MAX nám vždy pomáhal prekonávať výzvy, čo naplno ukázal minulý rok. Sme totiž silnejší, ako sme kedy boli. Či už pracujete z kancelárie alebo z domu, kdekoľvek na svete, naša komunita vás podporuje. Všetci sme sa museli prispôsobiť roku 2020 v spôsoboch, ktoré sme si ani nepredstavovali a dúfame, že sieť RE/MAX dokázala byť príkladom efektívnej vzájomnej spolupráce.

Zroj: : https://www.remax.eu/en/blog/one-year-of-lockdowns-how-the-re-max-difference-made-us-stronger.html

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.