Porovnanie výhodnosti jednotlivých spôsobov predaja nehnuteľností

Publikované: Utorok, 12 Júl, 2016 - 13:39, Peter Vozár

V minulom blogu som sa pokúsil pomocou jednoduchých diagramov porovnať výhodnosť predaja nehnuteľností medzi dvomi protichodnými spôsobmi a to, medzi exkluzívnym zastúpením klienta a súkromnou inzerciou, pričom som zahrnul aj spôsob predaja prostredníctvom viacerých realitných kancelárií. Dnes by som na upresnenie rád predstavil jednoduché tabuľky na rýchle porovnanie výhodnosti jednotlivých spôsobov a uviedol plusy aj mínusy každého z nich.

 

TABULKA

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

Peter Vozár a kolektív

Svoju prácu beriem jednoducho - 5 x P: Pomoc, Podpora, Pochopenie, Profesionalita a Prestíž.

Pomáhať klientom realizovať ich predstavy. Podporiť klientov, nakoľko na realitný trh nevstupujú každý deň. Pochopiť ich požiadavky a následne nájsť vhodné riešenia. Pracovať tak, aby mali z toho dobrý pocit všetky strany. Udržiavať vysoký kredit svojho mena, ale aj dobrého mena kancelárie a spoločnosti.