Predaj nehnuteľností je v kurze. Buďte pri tom aj vy!

Publikované: Štvrtok, 2 September, 2021 - 11:17,

Na svete je veľa povolaní, o ktoré bude vždy záujem.

Jedným z nich je aj práca realitného makléra.

 

Byť realitným maklérom sa v súčasnosti skutočne oplatí, a to aj napriek tomu, že na realitnom trhu je stále nedostatok voľných nehnuteľností na predaj. Protipólom tejto skutočnosti je fakt, že na druhej strane je tu obrovské množstvo záujemcov o kúpu rôznych typov nehnuteľností – či už nových alebo starých, malých či veľkých, drahých či lacných, nachádzajúcich sa v meste či na vidieku, na každodenný život či na rekreáciu alebo na obchodné účely a podobne. Dokonca žijeme v dobe, kedy sa ceny nehnuteľností šplhajú do závratných výšok! Predaj, kúpu a prenájom nehnuteľností nezastavila ani ekonomická situácia, ani kúpyschopnosť obyvateľstva, ani sťažené podmienky na získanie hypotéky a dokonca ani dlhotrvajúca koronakríza.

 

 

Podnikanie s nehnuteľnosťami obstálo aj v tých najťažších chvíľach a preto sa z neho čoraz viac stáva biznis s veľkým potenciálom. Byty idú doslova na dračku, ľudia chcú bývať v novom a hľadajú rôzne cestičky, ako sa k nemu čo najvýhodnejšie a najjednoduchšie dostať. Predaj nehnuteľností je v kurze a práve vy by ste určite mali byť pri tom!

RE/MAX vám ponúka skvelú možnosť, ako naštartovať novú kariéru pod krídlami silného lídra. V našej realitnej rodine nebudete sami, práve naopak! Či už ako asistent predaja (realitný maklér) alebo majiteľ vlastnej realitnej kancelárie vo vašom meste (franšízista), sa budete môcť kedykoľvek oprieť o silu značky, férového a otvoreného partnera, ktorý vám poskytne maximálnu podporu, vzdelanie a know-how.

 

Ak ste ambiciózny, cieľavedomý a túžite po finančnej slobode, staňte sa jedným z nás! Začiatky budú náročné, ale RE/MAX vám postupne vydláždi najrýchlejšiu cestu k úspechu! Preto neváhajte a ozvite sa nám, aby sme už teraz začali spoločne budovať vašu kariéru na pevných základoch.

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.